Publikováno Leden 6, 20205 r Pri otvarani kufra sa zapne osvetlenie, no ako pokracujem v dvihani dveri tak asi v polovici drahy sa osvetlenie kufra vypne a uz nesvieti. A tak isto je to aj pri zatvarani, v polovici sa zapne a svieti az pokial dvere nedosadnu, potom zhasne. Skusal som to aj v tme , to iste. Stalo sa to uz niekomu ? Upraveno Leden 6, 20205 r od Slavomíre
Leden 6, 20205 r Autor OK, predpokladam, ze sa ta guma da vypacit ... No vela tam toho asi neuvidim ale vyskusam. Vdaka
Leden 7, 20205 r Asi bude lepsie ak to niekomu zveris. Teoreticky by mohla stacit diagnostika a bude hlasit preruseny obvod alebo skrat. Ak je v zaruke, servis
Březen 24, 20205 r Autor Zatial nic nove, priechodku som nevyberal, nezda sa mi, ze by sa tam mohlo nieco poskodit... Stale mi neda pokoj spinac - senzor, ktory by tam podla mna mal byt a mal by reagovat na otvorenie kufra. Niekde pri zamku alebo v nom.. Moze byt ?
Březen 24, 20205 r Osvětlení SPZ dělá to stejné? Pokud ano problém s kabelem v přechodce, taky mě to dělalo na meganu byl tam prasklej kabel, jak sem dal víko hore přestalo svítit, jak sem ho dal dolu, začalo to svítit, pájka kousek kabelu a bužírka to napravilo, ale pokud je v záruce dal bych to do servisu ať se starají.. :)
Březen 25, 20205 r @Slavomíre Spinac to nebude. Si aj cital co si sam pisal v prvom prispevku? V 6. 1. 2020 na 11:34, Slavomíre napsal: Pri otvarani kufra sa zapne osvetlenie, no ako pokracujem v dvihani dveri tak asi v polovici drahy sa osvetlenie kufra vypne a uz nesvieti..... Ak by to bol spinac, reagoval by LEN v krajnych polohach, nie v strede drahy kufra. Budu to kable!
Březen 25, 20205 r Autor A sakra ... No teraz je už taký stav, že to nesvieti vôbec, v žiadnej polohe. Ešte znova pozriem žiarovku a zmeriam, či tam prichádza prúd...
Březen 26, 20205 r @Slavomíre tady opravdu pomůže jen pájka a kousek nového drátu. Jen je otázka kolik tam bude místa aby to nebylo moc blízko kastle nebo dveří. Mimo tohle ti ani greta ani rouška nepomuze... Upraveno Březen 26, 20205 r od zwan
Březen 27, 20205 r Upřímně bych šel cestou nejmenšího odporu a řešil přes servis, pokud není v záruce tak šikovný elektrikář. Ale už to tady bylo řečeno je to z 90% přelámaný svazek (jeden nebo několik vodičů) do dveří. Jsou dvě varianty oprava nebo koupě nového svazku.
Červenec 10, 20205 r Clovek by mozno neveril, no i na 3-4 rocnom aute mozu byt v tahu kable v priechodke. Dovozove Monte Carlo, 2017 rocnik myslim, nereagovalo na mikrospinac otvarania kufra, otvaranie bolo mozne len cez dialkove. Diag cista, po odtiahnuti husieho krku (priechodky) strihnuty hnedo-zlty kakel pre mikrospinac. Aby to nebolo malo, celkovo som musel pre poskodenu izolaciu menit 8 vodicov. Pristup nic moc, no podarilo sa a zamok funguje... Cize aj to osvetlenie kufra bude rovnake, len bude v tahu iny vodic. Alebo viac vodicov... Ale to neviem ci sa dozvieme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.