Octavia7777 Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 Zdravím, po výměně autobaterie u Škody Octavia 2 nefunguje otevření za pomoci dálkového ovládání. Musím otevřít mechanicky pomocí klíče. Všechny ostatní dveře jsou zavřené. Lze to nějak nakodovat doma nebo musím do servisu. Na Do neblika led světlo. Před výměnou vše fungovalo. Teď jsem to půl hodiny hledal na internetu, ale nic jsem k tomu nenašel. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 Pripada mi to jako dve na sobe nezavisle chyby. Pokud odemknes dvere klicem, mely by se odemknou vsechny dvere. Pokud se to nedeje, z nejakeho duvodu nefunguje centralni odemykani. Ze stejneho duvodu by nemuselo fungovat ani DO. Ale pokud ti na DO neblika LEDka, tak mas zaroven asi i vybitou baterii v DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia7777 Vloženo 9. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Před výměnou autobaterie fungovalo vše normálně. Po výměně je tento problém. Dálkovým ovládáním odemknu kufr i zamknu auto, jen to nejde otevřít, takže si myslím, že baterie v DO je v pohodě. Dnes to zavezu do servisu tak uvidím. Nicméně děkuji za názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia7777 Vloženo 16. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2020 Tak byl to špatný kontakt v kličku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.