Pavel Lycka Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 Muzete mi prosim poradit kolik pinu ma el.zasuvka tazneho na skoda karoq? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda85 Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 Fabia, Rapid i Octavia III.generace má 13ti pólovou z výroby, tady to bude obdobné... Zpětnou kompatibilitu lze řešit vloženou redukcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 Pravdu máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 Ještě doplním, že redukce z 13 na 7 pin (pro starší a nebržděné přívěsné vozíky) je záležitost kolem 300 Kč (origo embaso/VW díl), nebo 100 Kč (neorigo díl). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 https://www.alza.cz/auto/compass-redukce-zasuvky-tazneho-zarizeni-13-7-polu-d2931348.htm Používal jsem tuto a fungovala spolehlivě. Protože ale všechna auta mají 13 pól, předělám jsem na 13 pól i vozík, takže redukci už vozím jen pro strýčka příhodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.