Hrnca Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Tak me napadlo, jak slozita by byla instalace koncovek vyfuku z RS? Mne se moc nelibi ty radoby imitace na L&K...Vim, ze i na RS je to jen design, na jedne strane je to dokonce prazdne...Mam 2.0 TSI...Myslim,ze by stacilo vymenit difuzor za ten z RS a koupit i ty koncovky...Uz to nekdo resil? Ma cenu nad tim uvazovat? Nebo to neni tak jednoduche jak to vypada? Diky za nazory...Nechci z toho delat pseudo RS, jen by se mi tam ty koncovky libily vic nez soucasna “okrasna” lista... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 (editace) Upravil jsem příspěvek po upřesnění, špatně jsem pochopil zadání. Editováno: 13. leden 2020, autor: Karel Bůna Doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrnca Vloženo 13. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2020 To jsou plastove imitace jestli myslime to stejne...A do L&K to stejne nepasuje si myslim... Mam tento naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Před hodinou, Hrnca napsal: ...Myslim,ze by stacilo vymenit difuzor za ten z RS a koupit i ty koncovky. U sportline a LK přesně jak píšeš, ale připrav si 15 a to asi nechceš slyšet :-) u 2.0 TSI jsou výfuky na obou stranách ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrnca Vloženo 13. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Ano, vyfuk je na obou stranach tak by to melo aspon trochu smysl...Lakovat a menit cely naraznik na novem aute se mi moc nechce...Pry je to dost slozitejsi nez jsem si myslel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Složité to není,potřebuješ 2 koncovky(3000kč/ks),držáky koncovek (775kč/ks),difuzor (3500kč) a jiná je výztuha nárazníku.Pak už jen trochu šikovnosti. Už jsem to zkoušel a ztroskotal na výztuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iwhy Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 (editace) https://www.drive2.ru/l/552393268478869664 ?? Editováno: 11. Únor 2020, autor: iwhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Jen nazor. Prijde mi zbytecne vrtat takto do noveho auta. Jo RS koncovky vypadaji lip. U L&K je ten chrom designova vec. Me na RS vadi, ze je to “mrzak” jedna zaslepena koncovka podle me vypada hur nez to co ma L&K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrnca Vloženo 16. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Uz jsem od toho upustil. Je blbost u noveho auta davat pouzity kus narazniku misto toho co tam patri. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Výměna provedena, vše z nových dílů ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs 79 Vloženo 19. Duben 2022 Sdílet Vloženo 19. Duben 2022 (editace) Pitris. K. Prosím tě jen tak pro zajímavost do budoucna je potřeba měnit i tu vyztuhu? Díky za odpověď. Editováno: 22. Duben 2022, autor: Pitrs 79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 23. Duben 2022 Sdílet Vloženo 23. Duben 2022 Ahoj, pokud mas tažné tak vše pasuje. Pokud nemáš tažné dej sportline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs 79 Vloženo 23. Duben 2022 Sdílet Vloženo 23. Duben 2022 (editace) Ahoj,tažné nemám,ale sportline nechci to se mě nelíbí- prostě nějak to tam musím dostat.jaký tam je problém? je potřeba vyměnit tu vyztuhu nebo ji nějak upravit? A bude stačit spodní díl nárazníku s koncovkama nebo radši celý nárazník? Díky Editováno: 23. Duben 2022, autor: Pitrs 79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 1. Květen 2022 Sdílet Vloženo 1. Květen 2022 Pisni mi na meil, vysvetlim Pitris.k@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 2. Květen 2022 Sdílet Vloženo 2. Květen 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 30. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2022 do by měl zájem mám tady jednu sadu na předělání Kodouše, lišty na dveře umím zajistit také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinneD Vloženo 10. Duben 2023 Sdílet Vloženo 10. Duben 2023 Ahoj. Asi už bude pozdě, ale mám zájem o sadu RS v červené barvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.