Timsound Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 Zdravím, dával někdo led žárovky H7 do předních světel? Rapid III. Já zkoušel dát, ale nedalo se je použít, protože svítily všude okolo, hlavně moc nahoru a oslňoval jsem protijedoucí auta. Vydávaly mi strašně rozptýlené světlo místo kuželu. Dal jsem je tam správně vertikálně, ale stejně nic.Ptoto se chci zeptat pokud tam někdo máte led tak jaké? Já měl tyto. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 15. leden 2020 Sdílet Vloženo 15. leden 2020 Optika svetiel je odlišná, nebude ti to svietiť podľa predstáv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timsound Vloženo 15. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2020 No stejně jak tady všude čtu, tak to nemá homologaci mít v normální parabole pro svícení led žárovku, takže by to bylo asi stejně k ničemu. Tak na to kašlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.