vlabar Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Ahoj všem, opět potřebuji piny do konektorů ... opět budu muset k dealerovi ?! Netušíte někdo kde se dají používané piny v konektorech sehnat lépe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 30. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 nikdo nevi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 kup celou kabeláž a budeš mít i piny cena 1-4 tis podle výbavy stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ray Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Ahoj všem, opět potřebuji piny do konektorů ... opět budu muset k dealerovi ?!Netušíte někdo kde se dají používané piny v konektorech sehnat lépe? Koupil jsem 8ks pinů ve škodovce. Za kus chtěli 8kč. Zkus se zeptat tam. Je fakt že mi teď leží doma.Zatím pro ně nemám využití ale něco se najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 5. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Ahoj všem, opět potřebuji piny do konektorů ... opět budu muset k dealerovi ?!Netušíte někdo kde se dají používané piny v konektorech sehnat lépe? Koupil jsem 8ks pinů ve škodovce. Za kus chtěli 8kč. Zkus se zeptat tam. Je fakt že mi teď leží doma.Zatím pro ně nemám využití ale něco se najde Ano toho dealera jsem myslel Skodovku ... davat jim 8Kc za pin v porizovacce za DESETNIK mi prijde moc .... zvlaste pak, kdyz jich potrebujes desitky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 8Kč pin???To jsi kupoval ještě levně,já platil za dva na drátku i 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Tak piny se daji sehnat u vyrobcu kabelu nebo u prodejcu pinu. Skoda si kabely nevyrabi. Od vyrobce kontaktu se daji take koupit, ale bohuzel ve velkem mnozstvi. tak mi napadli dva vyrobci, ktery vyrabi kabelaz do Skoda: AFL - fabia stara i nova .. Delphi - Octavia, Roomster ... .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Tak piny se daji sehnat u vyrobcu kabelu nebo u prodejcu pinu. Skoda si kabely nevyrabi. Od vyrobce kontaktu se daji take koupit, ale bohuzel ve velkem mnozstvi.tak mi napadli dva vyrobci, ktery vyrabi kabelaz do Skoda: AFL - fabia stara i nova .. Delphi - Octavia, Roomster ... .... tak skuste : Delphi Czech Republic, k.s. Čechova 235 294 01 Bakov nad Jizerou Telefon: +420 487 886 311 Fax: +420 487 886 459 bojim sa ze nebudu chciet predat "zopar" pinov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ja sem piny shanel a myslim, ze nejjednodussi je koupit primo u Škodovky. Mel sem je na druhy den a nemusis shanet nijak slozite. Cena neni nejlevnejsi, ale jestli potrebujes par kusu, tak neni co resit .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.