Publikováno Leden 29, 20205 r Ahoj, nemá tady někdo zkušenosti s výměnou katalyzátoru na O2 1.6mpi BSE? Dá se to zvládnout doma bez zvedáku? Hlavně nevím, jestli se ten výfuk bude po uvolnění dát hezky vymotat nebo bude potřeba sundat i nápravnice? Díky za všechny rady Katalyzátor s vlnovcem budu brát tento: https://eurodily.cz/autodily/skoda/octavia-ii/1.6-75kw/vyfukovy-system/katalyzator?productId=579413 Upraveno Leden 29, 20205 r od marfy8 Oprava textu
Leden 30, 20205 r Kedze kupujes cely diel je to jednoducha praca.Horsie by bolo keby ze si daval univerzalny a trebalo by zvarat.Preco ho menis?
Leden 30, 20205 r Autor Mám najeto 230tis, svítí kontrolka a kat už je KO. Emisema jsem neprošel a navíc slyším, že v katu rachtá.
Červenec 22, 20232 r Ozivim toto vlákno. Jakou zivotnost ma cca katalyzátor u 1.6 mpi (O2)? Mam najetých necelých 200 000 km, z toho posledních 90 000 km na LPG. Diky
Srpen 19, 20232 r Pokud ho nějak nepoškodíš špatným palivem, nebo dlouhodobou jízdou se špatnou lambda sondou, tak prakticky je skoro nesmrtelný.
Únor 9Úno 9 Také se pokusím o oživění vlákna. Má někdo zkušenost s nákupem katalyzátoru, resp jakého výrobce vybrat? Měřením emisí by auto neprošlo a diagnostika hlásí nízkou účinnost katalyzátoru. Může být tenhle problém způsoben i něčím jiným, než již nefunkčním katalyzátorem?
Únor 9Úno 9 Já jsem na HTP koupil JMJ, o namontování a na prvních emisích hodnoty nula celá nula nic. Už před další emisní kontrolou a ani ne 10 000 km se rozsvitil vrtulník a na diagnostice opět nízká účinnost katalysátoru. Emisema to ještě prošlo, ale nevím, moc mě nepřesvědčil.....
Únor 15Úno 15 Na ty katy od JMJ jsem neslyšel moc chvály. Přemýšlel jsem o katalyzátoru od BM Catalyst, nebo Bosal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.