Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

nemá tady někdo zkušenosti s výměnou katalyzátoru na O2 1.6mpi BSE? Dá se to zvládnout doma bez zvedáku? Hlavně nevím, jestli se ten výfuk bude po uvolnění dát hezky vymotat nebo bude potřeba sundat i nápravnice?

Díky za všechny rady

Katalyzátor s vlnovcem budu brát tento:

https://eurodily.cz/autodily/skoda/octavia-ii/1.6-75kw/vyfukovy-system/katalyzator?productId=579413

image.thumb.png.6c737816217cc4ddd30ee3928975c850.png

Upraveno od marfy8
Oprava textu

Kedze kupujes cely diel je to jednoducha praca.Horsie by bolo keby ze si daval univerzalny a trebalo by zvarat.Preco ho menis?

• Autor

Mám najeto 230tis, svítí kontrolka a kat už je KO. Emisema jsem neprošel a navíc slyším, že v katu rachtá.

• 1 rok později...

Ako si dopadol na STK. čo ti to pisalo že maš vela kyslika alebo vysoke CO2?

• 2 roky později...

Ozivim toto vlákno. Jakou zivotnost ma cca katalyzátor u 1.6 mpi (O2)?

Mam najetých necelých 200 000 km, z toho posledních 90 000 km na LPG.

Diky

• 4 týdny později...

Pokud ho nějak nepoškodíš špatným palivem, nebo dlouhodobou jízdou se špatnou lambda sondou, tak prakticky je skoro nesmrtelný. 

• 1 rok později...

Také se pokusím o oživění vlákna. Má někdo zkušenost s nákupem katalyzátoru, resp jakého výrobce vybrat? Měřením emisí by auto neprošlo a diagnostika hlásí nízkou účinnost katalyzátoru. Může být tenhle problém způsoben i něčím jiným, než již nefunkčním katalyzátorem? 

Já jsem na HTP koupil JMJ, o namontování a na prvních emisích hodnoty nula celá nula nic. Už před další emisní kontrolou a ani ne 10 000 km se rozsvitil vrtulník a na diagnostice opět nízká účinnost katalysátoru. Emisema to ještě prošlo, ale nevím, moc mě nepřesvědčil.....

Na ty katy od JMJ jsem neslyšel moc chvály. Přemýšlel jsem o katalyzátoru od BM Catalyst, nebo Bosal. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.