Jan R. Vloženo 29. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2020 Objem kufru 585 lt, to není špatný https://www.skoda-storyboard.com/cs/design-cs/interier-suv-skoda-enyaq-iv-vzdusny-prostorny-a-pohodlny/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 (editace) Moc jsem na tohle auto zvědavý. Pokud by se šlo i cestou podpory ke snížení ceny, jako je tomu v Německu (čehož ale moc podpůrce nejsem), bude to zajímavá alternativa za druhé auto, až se bude v blízké budoucnosti měnit za jiné... Editováno: 2. Srpen 2020, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 Návrh studenta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 2. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2020 Alternativa za druhé auto na cesty do práce a zpět. Zapomněl jsem to tam napsat, upravím. Na cestu do Chorvatska postačí Karoq (až mi ho konečně dodají)...na druhou stranu, my zrovna na ježdění autem k moři nejsme. ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Video i s historií Enyaq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 12. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2020 Ještě pořád nějaká ta kamufláž, ale už se blížíme ?https://elektrickevozy.cz/clanky/na-dalnici-nas-predjel-elektromobil-skoda-enyaq-iv-nafotili-jsme-ho?fbclid=IwAR2KfPAIdjuJQnx3AJxbVFzDtpaS7pwaKfVVi5bYEK1qGeywCDPR2hqJHQo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 12. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2020 https://www.autorevue.cz/skoda-enyaq-iv-2020-na-oficialnich-skicach-tvurce-ji-prirovnava-ke-kosmicke-lodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2020 https://www.auto.cz/elektricke-suv-skoda-zachyceno-na-ceskych-cestach-prohlednete-si-obe-karosarske-verze-135632?utm_source=facebook&utm_medium=dave&fbclid=IwAR1q_S28Z4XVqPj6BzdurSsPA0Um-NnMzBs7cFjC2pHUCFEI1IvAAdgfwag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 (editace) O světlech https://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-odhalila-detaily-k-designu-svetel-sve-dalsi-novinky-jen-ta-vyvijela-pres-pul-roku/ Editováno: 19. Srpen 2020, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 Tak se nabíjí Enyaq Coupe při testech, neměl jsem čas čekat než dobije. 3.9. by měli být ceny i konfig. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 O interiéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 29. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 Téma ohledně elektroaut, které by asi mělo zajímat každého, kdo o nich uvažuje, nebo je již provozuje: https://www.autoforum.cz/zajimavosti/nemci-zjistili-kolik-energie-ztraci-elektricka-auta-pri-dobijeni-tesla-je-nejhorsi/ BTW: @Pawouk Nešlo by založit nové hlavní téma v části SUV, která bude věnována nové Škodě Enyaq a toto vlákno tam již přesunout? Přeci jen, premiéra je za dveřmi :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 Primlouval bych se zaroven o jedno hospodske tema, kde budou obvykli kritici rikat, ze se setrilo a tamhleto mela uz jejich dvacet let stara Fabia. No a kdyz uz by bylo u toho, Scala a Kamyk jsou dvojmodely a slusela by jim odbobne jako u FII/R jedna sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 Jsem zvědav, jestli se v ČR chytí bez podpory, Citigo e se rozprodalo rychle a toto je daleko použitelnější ( dojezd, prostor, tažné ....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 29. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 Ono se Citigo rozprodalo hlavně za tu "lepší" cenu a ještě k tomu s dotačním plánem od samotného ČEZu, ohledně výhodné sazby na dobíjení elekřiny. Nepočítám dotace, které mohly získat firmy nebo úřady, které auto kupovaly jak divé. I teď se prodává za "přijatelnou" cenu, jak podotknou někteří zastánci, protože jde koupit pod 450000,-. Nicméně Enyaq bude jiná káva, tam to koketuje s velikostí ID.4 (rozvor je stejný jak u ID.3a myslím, že tomu bude odpovídat i cena. Podotknu, že menší ID.3 začíná na 1 014 900,- ....... a vzhledem k tomu, že Enyaq má být nová vlajková loď Škody, cena tomu bude jistě odpovídat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 31. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 První série očíslovaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 Edice Founders Edition bude mít speciální výbavu a bude se odlišovat také designem. Tato limitovaná edice 1 895 vozů připomíná založení podniku před 125 lety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 31. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Nevím, prostě asi nejsem fanda takového designu a ani SUV. Za mě nic originálního, šokujícího. V té černé asi bude ucházející, no ta bílá tomu za mě opravdu nesluší. Interiér opět v duchu podivné módy situován jen na obří displej. Celkově mi chybí jednoduchost designu, přijde mi to všechno takové naroubované na sílu. No je to jen můj názor, očekávám protichůdné reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Také jsem čekal nějaký wow efekt stylu ID.3. Ale výdechy prohozeny s ovladači než u O4, vypadá to lépe. Zadní část taková nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Exteriér je typický škodovácky... nenadchne, ale určite ani neurazí. Uvidíme, čo to bude v reálnej premávke. Prekáža mi jedine galimatiáš v oblasti bočných spätákov.. prečo to má delené predné bočné okná? Žeby príprava do budúcnosti na späťáky cez kamery? ID.4 to má úplne rovnako.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Více detailu Enyaq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 před 7 hodinami, brrrrm napsal: Exteriér je typický škodovácky... nenadchne, ale určite ani neurazí. Uvidíme, čo to bude v reálnej premávke. Prekáža mi jedine galimatiáš v oblasti bočných spätákov.. prečo to má delené predné bočné okná? Žeby príprava do budúcnosti na späťáky cez kamery? ID.4 to má úplne rovnako.... Vypadá to tak, že by jinak nešlo stáhnout přední okénko? Ta černá varianta vypadá na SUV od škodovky (na rozdíl od hnusných Karoqů etc) celkem schopně, obrovský displej bych musel vidět z místa řidiče, takto těžko soudit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Veril som, že bude nejaký iný dôvod. Teraz pozerám, že podobné trojuholníky má aj golf a passat... ale leon s podobným typom späťáku nie. Neva.. je to detail, ktorý som si všimol až tu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.