tnap Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Dobrý den, dokáže mi někdo prosím poradit. V zimních měsících dochází k tomu, že po nastartování mi jede auto pomalu, cca 10 až 15 km/h a nechce jet více. Když šlápnu na plyn, tak se jen zvýší otáčky a nic. Mám TDI 110kW, DSG, najeto 197 tis. km. Po určitě vzdálenosti, cca 1 km, auto už reaguje na plyn a zrychluje. Sice v pomalych otáčkách lehce cuká, ale už reaguje na plyn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Tipnul bych to na problém s DSG, servis, diagnostika, blok naměřených hodnot DSG. Pak budeš chytřejší a napíšeš nám kde byl problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tnap Vloženo 16. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Toho bych se bál, zrovna DSG. Já se to auto chystám prodat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tnap Vloženo 23. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 Tak podle technika se jedná zřejmě o blížící se konec jednoho ze vstřiků. Napovídá tomu prý i delší start a rachotivý zvuk motoru po nastartování...diagnostika nic neřekla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.