OkopichIV Vloženo 17. Únor 2020 Sdílet Vloženo 17. Únor 2020 Zdravím pár týdnů zpět mi začalo cukat auto při vyšší zátěži napřiklad do kopce nebo s více lidma diagnostika nic neřekla tak jsem vyměnil filtry proplách auto adititivama ale nic nepomohlo. Nyní se to děje téměř pořád když sešlápnu plyn trochu víc než na cca 5% auto začně cukat pak se otáčky zastavý auto nereaguje na plyn a chcípne. Napadá někoho něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 Napadá mě ledacos. Ale není možné, aby v paměti závad nebylo nic zapsáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 Začal by s tím, že bych vytahal vstřiky a dal bych nový gumičky a měděný podložky, který budou asi KO. A samozřejmě zkouknout v jakém stavu jsou šachty, vačky a zdvihátka. Pokud je to podfukujícími podložkami pod vstřikovači a vadnými gumičkami, tak se palivový systém zavzdušňuje až motor chcípne a přitom nemusí být žádný zápis v paměti řj. Kolik to má najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OkopichIV Vloženo 20. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 206tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xtimee Vloženo 13. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 Zdravím, kdepak prosím byla závada? Já mám řekl bych podobný problém, jen 1.9 TDI PD Fabia2, najeto 225k km a trvá to přes rok. Při 1. nastartování za daného dne by auto objelo zeměkouli, ale pokud zhasnu motor a chci po chvíli (cca 10 min.) znovu nastartovat, nejde..protočí se cca 10x (baterka v poho) až pak chytne, někdy jede jakoby na 3 válce, někdy šlape jak švícary, ale pak nahodile i během jízdy poklidně úplně chcípne..Děkuji za návrhy kde začít hledat závadu? SP Milan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.