ELLIS Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Zdravím rapiďáci, mám škodu rapid 1.2 TSI 2014 a měla jsem jednou problém že mi nechtělo auto ani po zahřátí motoru topit. Pak se to vzpamatovalo při nastavení teploty na HIGH. To ňákou dobu vydrželo, ale přestalo zase topit a teď už ani HIGH nepomohlo. Mrkla sem na pojistku, ale ta je v pohodě. Nevíte čím by to mohlo být ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 (editace) Můj osobní tip je výměník topení, chladící kapalina má jakou barvu ? :) Jedna věc je netopí respektive fouká studená, druhá věc je nefouká nic Editováno: 21. Únor 2020, autor: headerTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELLIS Vloženo 21. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Fouká studeně a chladící kapalina je růžová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Jestli je tam climatronik, tak nejaky servo od klapky, SW, jednotka. Vymenik jsem jeste nevidel odejit, zato problem s climatronikem je skoro jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Na climatronic byla aktualizace SW někdy v roce 2016. Pokud tímto blbne tímto způsobem, jak popisuješ, pak je na vině servo klapky směšování vzduchu V68. Pokud se to bude opakovat, čeká tě výměna za cca 6000 Kč a k tomu demontáž palubky, protože je schovaná dole uprostřed. Mám to za sebou v záruce, teď to blbne zas, ale naštěstí jen jednou za čtvrt roku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELLIS Vloženo 21. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Děkuju za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.