Publikováno Únor 21, 20205 r Zdravím rapiďáci, mám škodu rapid 1.2 TSI 2014 a měla jsem jednou problém že mi nechtělo auto ani po zahřátí motoru topit. Pak se to vzpamatovalo při nastavení teploty na HIGH. To ňákou dobu vydrželo, ale přestalo zase topit a teď už ani HIGH nepomohlo. Mrkla sem na pojistku, ale ta je v pohodě. Nevíte čím by to mohlo být ? :)
Únor 21, 20205 r Můj osobní tip je výměník topení, chladící kapalina má jakou barvu ? :) Jedna věc je netopí respektive fouká studená, druhá věc je nefouká nic Upraveno Únor 21, 20205 r od headerTDI
Únor 21, 20205 r Jestli je tam climatronik, tak nejaky servo od klapky, SW, jednotka. Vymenik jsem jeste nevidel odejit, zato problem s climatronikem je skoro jistota.
Únor 21, 20205 r Na climatronic byla aktualizace SW někdy v roce 2016. Pokud tímto blbne tímto způsobem, jak popisuješ, pak je na vině servo klapky směšování vzduchu V68. Pokud se to bude opakovat, čeká tě výměna za cca 6000 Kč a k tomu demontáž palubky, protože je schovaná dole uprostřed. Mám to za sebou v záruce, teď to blbne zas, ale naštěstí jen jednou za čtvrt roku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.