CaprioPom Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 Zdravím, mám problém s Fabii 2 po faceliftu (rok 2012) a to takový, že není podsvícená polovina otáčkoměru s teplotou motoru. Na netu jsem četl, že tam jsou všechny obvody připájené a je to podsvícené LED diodami. Nevíte, na kolik by vyšla případná oprava? Předem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CaprioPom Vloženo 21. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Přestala mi svítit i vrchní část tachometru. Je někdo, kdo to za rozumnou cenu opraví? Okolí Čáslav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Koukni sem. Je to sice superb, ale mohlo by to byt podobne. https://m.youtube.com/watch?v=WSFbvMp-KYI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CaprioPom Vloženo 21. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Přesně na tohle jsem se koukal, ale četl jsem, že ty stejné ledky neseženu. Navíc bych si na to asi netroufl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.