Dublin Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 (editace) Koupil jsem fabku a po nejake dobe zacalo podivne zlobit cele osvetleni.Kdyz jedu v noci tak pozoruji jak palubovce a svetlum neco ubira eletriku.Tak zhruba 20% a slysim od motoru jako kdyz neco nabiha a nemuze se to chytit.Presne v tu dobu s deje i to utlumovani svetel.No snad mi nekdo poradi co by to mohlo byt.Dik vsem a treba nejsem sam s timhle problemem Editováno: 1. Listopad 2006, autor: Dublin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Nedělá to servo? Zkus pokoumat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceannu Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 (editace) presne ako pise TomTom... servo ma velky odber co moze sposobovat zmenu intenzity osvetlenia... hlavne ak mas nizke otacky (napr. volnobeh) a budes krutit volantom tak zbadas ze intenzita prednych svetiel sa bude menit... cim horsi senzor servoriadenia tym vacsi odber (predpokladam)...bohuzial sa to u mna zacina prejavovat tiez takze ma asi tiez caka vymena Editováno: 1. Listopad 2006, autor: ceannu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dublin Vloženo 1. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Na to servo sem taky myslel.Jenze to auto je po nastartovani absolutne v klidu a stejne to dela.No ale kazdopadne na to servo mrknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 co treba dobijeni? alternator- uhliky... muze toho byt hodne... servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dublin Vloženo 1. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Vim ze toho muze byt hodne .Zrejme to odvezu do servisu.Jenze ja tu v Irsku s tema jako servisakama mam spatne zkusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Vim ze toho muze byt hodne .Zrejme to odvezu do servisu.Jenze ja tu v Irsku s tema jako servisakama mam spatne zkusenosti. Tak multimetr na změření napětí snad mít budou a VAGa taky ( pro začátek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ... zkontroluj ukostření, to dokáže potrápit .... Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Mě to občas taky problikává... Dělá to určitě servo... Musím s tím taky něco udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Dělá to pravděpodobně čidlo serva(ale ukostření,atd se vyloučit nedá) ,koukni na jiný témata . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dublin Vloženo 3. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Dnes jsem menil baterku a zjistil ze jsem tam mel ulomen nejaky dratek a ten se dotykal jedne strany baterky.Oprava okamzita.Kdyz jsem to pak nastartoval tak to uz neblikalo.Doufam ze to bylo ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Dnes jsem menil baterku a zjistil ze jsem tam mel ulomen nejaky dratek a ten se dotykal jedne strany baterky.Oprava okamzita.Kdyz jsem to pak nastartoval tak to uz neblikalo.Doufam ze to bylo ono. Tak tos měl štěstí žes měnil baterku,ušetřil sis nemalý a zbytečný náklady,holt někdy se vyplatí zkontrolovat všechno co jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.