Přejít na obsah

Odber energie


Dublin

Doporučené příspěvky

Koupil jsem fabku a po nejake dobe zacalo podivne zlobit cele osvetleni.Kdyz jedu v noci tak pozoruji jak palubovce a svetlum neco ubira eletriku.Tak zhruba 20% a slysim od motoru jako kdyz neco nabiha a nemuze se to chytit.Presne v tu dobu s deje i to utlumovani svetel.No snad mi nekdo poradi co by to mohlo byt.Dik vsem a treba nejsem sam s timhle problemem :unsure:

Editováno: , autor: Dublin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne ako pise TomTom... servo ma velky odber co moze sposobovat zmenu intenzity osvetlenia... hlavne ak mas nizke otacky (napr. volnobeh) a budes krutit volantom tak zbadas ze intenzita prednych svetiel sa bude menit... cim horsi senzor servoriadenia tym vacsi odber (predpokladam)...bohuzial sa to u mna zacina prejavovat tiez takze ma asi tiez caka vymena :(

Editováno: , autor: ceannu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem menil baterku a zjistil ze jsem tam mel ulomen nejaky dratek a ten se dotykal jedne strany baterky.Oprava okamzita.Kdyz jsem to pak nastartoval tak to uz neblikalo.Doufam ze to bylo ono.

Tak tos měl štěstí žes měnil baterku,ušetřil sis nemalý a zbytečný náklady,holt někdy se vyplatí zkontrolovat všechno co jde B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...