Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Koupil jsem fabku a po nejake dobe zacalo podivne zlobit cele osvetleni.Kdyz jedu v noci tak pozoruji jak palubovce a svetlum neco ubira eletriku.Tak zhruba 20% a slysim od motoru jako kdyz neco nabiha a nemuze se to chytit.Presne v tu dobu s deje i to utlumovani svetel.No snad mi nekdo poradi co by to mohlo byt.Dik vsem a treba nejsem sam s timhle problemem :unsure:

Upraveno od Dublin

Nedělá to servo? Zkus pokoumat...

presne ako pise TomTom... servo ma velky odber co moze sposobovat zmenu intenzity osvetlenia... hlavne ak mas nizke otacky (napr. volnobeh) a budes krutit volantom tak zbadas ze intenzita prednych svetiel sa bude menit... cim horsi senzor servoriadenia tym vacsi odber (predpokladam)...bohuzial sa to u mna zacina prejavovat tiez takze ma asi tiez caka vymena :(

Upraveno od ceannu

• Autor

Na to servo sem taky myslel.Jenze to auto je po nastartovani absolutne v klidu a stejne to dela.No ale kazdopadne na to servo mrknu.

co treba dobijeni? alternator- uhliky... muze toho byt hodne... servis

• Autor

Vim ze toho muze byt hodne .Zrejme to odvezu do servisu.Jenze ja tu v Irsku s tema jako servisakama mam spatne zkusenosti.

Vim ze toho muze byt hodne .Zrejme to odvezu do servisu.Jenze ja tu v Irsku s tema jako servisakama mam spatne zkusenosti.

Tak multimetr na změření napětí snad mít budou a VAGa taky ;) ( pro začátek)

... zkontroluj ukostření, to dokáže potrápit ....

Tom

Mě to občas taky problikává... Dělá to určitě servo... Musím s tím taky něco udělat

Dělá to pravděpodobně čidlo serva(ale ukostření,atd se vyloučit nedá) ,koukni na jiný témata .

• Autor

Dnes jsem menil baterku a zjistil ze jsem tam mel ulomen nejaky dratek a ten se dotykal jedne strany baterky.Oprava okamzita.Kdyz jsem to pak nastartoval tak to uz neblikalo.Doufam ze to bylo ono.

Dnes jsem menil baterku a zjistil ze jsem tam mel ulomen nejaky dratek a ten se dotykal jedne strany baterky.Oprava okamzita.Kdyz jsem to pak nastartoval tak to uz neblikalo.Doufam ze to bylo ono.

Tak tos měl štěstí žes měnil baterku,ušetřil sis nemalý a zbytečný náklady,holt někdy se vyplatí zkontrolovat všechno co jde B)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.