pavol105 Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Zdravím mám Rapida chcem sa poradiť ohľadom prevodovky mam rapida a všetky prevodove stupne idú radiť bez problémov ale stáva sa mi že pri zaradení 5 stupna mi trasie s pakov ...niekedy ked nejak skoci lepsie netrasie snou vobec. Inak zaradiť ide stále bez problémov. Včom môže byť chyba ? Oplatí sa to vobec riešiť v servise ? Jedná sa o motor 1.0 TSI 70kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 (editace) Bylo by možné doplnit r.v. a počet km? Editováno: 19. Březen 2020, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavol105 Vloženo 19. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Je to modelovy rok 2019 a momentalne mam 20000km robi to od nova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 A nemáš na tu petku to jen podtočený? Tomu by to odpovídalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavol105 Vloženo 19. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Nie robi to aj na dialnici ked dobre sadne nechveje sa absolutne ani pri 50km/h ked pridam... samozrejme motor zdochyna ale na paku sa to neprenesie. Preto neviem cim presne to je. Inak prevodovka radi krasne vždy. Mne to pride tak ze rychlost hodi spravne len paka nesadne spravne v kuslise a vtedy na nej citit vybracie motora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 A proc to vlastne resis? Vzdyt je to v zaruce ne... Tak at se o to postaraj ve SA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavol105 Vloženo 19. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Riešil som to len to nevyriešili proto chcem zistiť či niekto to mal aby som sa mal očo oprieť a argumentovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Nahral bych video s pohledem na řadičku a k tomu rychlost, aby nemohli argumentovat podtočením a ať se starají... Případně je dobré zkusit jiný servis, mužou být jinde šikovnější :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavol105 Vloženo 19. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 S technikom som sa bol previesť a ukázal som mu obe varianty ze ju zaradim a trasie a znova zaradim a netrasie. Vratili mi auto ze je to nastavene ale nebolo. V podstate ja už aj viem ako ju tam mam hodit aby snou netriaslo ale nie vzdy sa mi to podari. Preto si myslim ze ci nieje potrebne len nastaviť kulisy. Inak na presne takom rapide ako mam ja som skusal a tam ide paka bez problemov akokolvek hodim paku do 5 stupna je vsetko ok. Napriklad ked paku na mojom rapide dam uplne vpravo nadoraz a dopredu a zapadne tak trasie snou stale ale ked ju davam doprava nie nadoraz a dopredu tak je to v pohode. Neviem to nejak vysvetlit a neviem ci sa to da nejak nastavit ci sa stym niekto stretol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavol105 Vloženo 19. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 Ja osobne si myslim že je potrebne zoradit riadiacu paku keďže raz tam padne dobre a raz nie.... Ziadne problemy s radenim alebo nejakym hlukom niesu. Takze by som chcel vediet vaš názor nato ci môžu mi taketo vybrácie niečo poškodiť a ci sa to oplati riesit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 Máš to v záruce tak se to oplatí ne? Jako fakt co čtu co jsou u vás údajně za trable se servisama, nebo je to jen fňukání? Jeď do jinýho servisu, vibrace jsou vždy špatnë. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.