Publikováno Únor 5, 20205 r Dobrý den, Potřeboval bych radu kolika ampérová pojistka je na pozici 15 v motorovém prostoru? Měla by to být pojistka k houkačce. Dnes mi auto přestalo houkat a když jsem chtěl zkontrolovat pojistku, tak koukám, že na té pozici nic nemám. V manuálu nemají uvedené jakou hodnotu by pojistka měla mít. Díky moc za radu,
Únor 6, 20205 r Celkem nerozumím otázce. Auto přestalo dnes houkat a pojistka tam není? Jakože se přepálila a odešla na hřbitov? To asi ne... ?
Březen 22, 20205 r Dobry den, Mel bych prosbu, nema nekdo vyfocenou pojistkovou skrin u motoru 2.0 TDI, nejlepe kdyz by jeste nekdo k tomu mel popisky co je na co... Dekuji miloš Upraveno Březen 22, 20205 r od Pawouk Upraven název tématu.
Březen 23, 20205 r Hodila by se mi prave nejaka fotka, mam bourany auto na predek a jsou vyskakany pojistky a rele, tak by se mi to malinko hodilo abych to mohl poskladat
Březen 23, 20205 r Fotka od několi ti nepomůže. Bude to víceméně individuální podle konretní výbavy. Nejlepší je ten návod.
Březen 23, 20205 r Pak si na internetu najdi dílenskou příručku el. schémata, tam máš veškeré pojistky a relé v E-Boxu popsané i s hodnotou, tedy doufám, já ji mám pro Superb. Toto je z netu. Upraveno Březen 23, 20205 r od Stanson
Březen 23, 20205 r Jinak ten pojistkový box se liší (jinak rozhazené pojistky) rok od roku, podle dílenské příručky...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.