Martin Rušaj Vloženo 23. Březen 2020 Sdílet Vloženo 23. Březen 2020 Zdarec. Už se mi pár krát stalo, že při startu i vypínáni motoru tlačítko nereagovalo hned na poprvé, ale až po několikate. Nastalo se vám to taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 23. Březen 2020 Sdílet Vloženo 23. Březen 2020 Za sebe hlasim zatim vse ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Březen 2020 Sdílet Vloženo 23. Březen 2020 Myslím že tento problém se řešil párkrát u Superbů, zkus pohledat tam, šlo to na záruku pokud si pamatuji dobře (nějaká špatná série). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 23. Březen 2020 Sdílet Vloženo 23. Březen 2020 Stalo se mi to také (Oct III) že tlačítko nereagovalo na první stlačení,tak že návštěva servisu,na počkání vyměněno na záruku. Podle technika pokud to začne,tak se to už jen zhoršuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 23. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2020 Dík za reakci. Další kousek pro techniky k servisce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 25. Duben 2020 Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 vymenil som aj ja. pocas prehliadky a zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 26. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 Zatím jsem to neřešil. Teď jsem s tím problémy neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 21. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Tak jsem se konečně odhodlal a zítra jdu na výměnu toho start tlačítka. Čím dál ví mě to prudí. Tak snad to rychle vymění. A snad jím v servise nebude vadit, že na autě budu mít nasazený nosič na kola (na kouli). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 23. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 Tak za 10 minut vyměněno na záruku. Ani jsem si nestihl prolézt novou ovci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.