DušanV Vloženo 3. Srpen 2022 Vloženo 3. Srpen 2022 Hm, tak to je u Rapidu smůla, já mám to štěstí, že u všech svých nových Škodovek jsem nikdy žádnou větší závadu v záruce neměl. Nepočítám něco jako vadné relátko blinkrů, odlepená krytka sundávacího originálního tažného, natržené těsnění okna, apod.. Z "lásky" k AS praktikuji a riskuji (zatím to vždy vyšlo) postup, že na první servisku po 1. roce jdu a na tu druhou již ne. Samozřejmě tím padá i záruka na prorezivění karosérie, ale to neřeším, o kastli se dokážu starat sám. Např. ohledně té péče o karosérii jsem si pořídil přenosný akumulační tlakový čistič a vždy pokud dojedu v zimě z cesty s prosoleným autem, tak to venku zespodu a z boku propláchnu a dávám do garáže očištěné od soli. Záležitost 5-ti minut. Končím, jsem již asi OT, vlastně jsem začínal s tím, že spojka se mi o cca 50% zlepšila a to je tedy fakt........ Citovat
Návštěvník Vloženo 4. Červen 2023 Vloženo 4. Červen 2023 Neriesil niekto problem zo spojkou ked ide tazko vyslapnut spojkov pedal ? Zabera naspodu a nevydava ziadne zvuky . Netreba to napriklad len ovzdusnit ? Dakujem Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.