DušanV Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 Hm, tak to je u Rapidu smůla, já mám to štěstí, že u všech svých nových Škodovek jsem nikdy žádnou větší závadu v záruce neměl. Nepočítám něco jako vadné relátko blinkrů, odlepená krytka sundávacího originálního tažného, natržené těsnění okna, apod.. Z "lásky" k AS praktikuji a riskuji (zatím to vždy vyšlo) postup, že na první servisku po 1. roce jdu a na tu druhou již ne. Samozřejmě tím padá i záruka na prorezivění karosérie, ale to neřeším, o kastli se dokážu starat sám. Např. ohledně té péče o karosérii jsem si pořídil přenosný akumulační tlakový čistič a vždy pokud dojedu v zimě z cesty s prosoleným autem, tak to venku zespodu a z boku propláchnu a dávám do garáže očištěné od soli. Záležitost 5-ti minut. Končím, jsem již asi OT, vlastně jsem začínal s tím, že spojka se mi o cca 50% zlepšila a to je tedy fakt........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 4. Červen 2023 Sdílet Vloženo 4. Červen 2023 Neriesil niekto problem zo spojkou ked ide tazko vyslapnut spojkov pedal ? Zabera naspodu a nevydava ziadne zvuky . Netreba to napriklad len ovzdusnit ? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.