KubaSichr Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 Ahoj, mám problém s pátými dveřmi u mojí fábky. Dveře mi původně špatně dovíraly, tak jsem pošteloval dorazy a zámek jsem prostříknul wédéčkem. Dveře už dovírají perfektně, ale nastal nový problém, když přijdu k autu a centrálně odemknu a otevřu zadní dveře, tak nesvítí kontrolka otevření dveří, po chvíli se auto zamkne jako by nezaznamenal otevření pátých dveří. U ostatních dveří se kontrolka normálně rozsvítí. A když dám klíček do zapalování a nastartuju, tak se mi rozsvítí kontrolka otevřených dveří a už nezhasne. Po vypnutí motoru ještě chvilku svítí a po chvíli zhasne. Záhada. Jinak centrál normálně funguje, vsechny dveře zavírají otevírají. Nevíte čím by to mohlo být? Napadají mě 2 věci, buď pojistka nebo mikrospínač zámku. Asi tím prostříknutím zámku došlo k nějaký oxidaci kontaktů. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 zamok alebo skor kable v priechodke k piatym dveram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaSichr Vloženo 18. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Na kabely jsem koukal a přerušené nikde nejsou. Zkoušel jsem s nima i hýbat, ale kontrolka ani neproblikla. Tak asi ten zámek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.