Publikováno Duben 19, 20205 r ahoj, mám ve Sportline (2019) sedačky bez vyhřejvání (el.nastavitelné) je možné že v sedačce je příprava na vyhřívání? Díky
Srpen 7, 20205 r Ne, to vážně ne...VW AG nikdy žádnou přípravu nedává, každý cm mědi stojí chechtáky...
Srpen 7, 20205 r Autor no ale přeci jenom to vypadá,že to tam bude, asi to bude tím, že sedadla do Sportline jsou specifický jen pro jeden model.
Srpen 7, 20205 r Pochybujem...ziadna kabelaz,ani ohrievacie elementy tam nemas...mozno tak svorkovnica,nic viac...
Srpen 7, 20205 r @x-man podle čeho si to myslíš? Je možné, že v Etce jsou jen s vyhříváním jako náhrada, ale v prvovýrobě těžko...
Srpen 7, 20205 r Autor Protože ze sedačky kouká nezapojeny konektor (když jsem v rychlosti koukal) a po přeměření má odpor okolo 10 ohmu, tak předpokládám, že by to mohlo být ono, že by to mohl být odpor dečky.
Srpen 7, 20205 r Vypadá jako vyhřívání pro opěrku zad, pokud najdeš i 4 pin pro sedák Z6 dle obrázku tak máš pravdu. Obrázek není pro Sportline, ale nějaký základ...
Duben 4, 20241 r V 7. 8. 2020 na 12:52, x-man napsal: Ahoj, řeším nyní stejný problém... Vyřešil jsi to nakonec, nebo sedíš na studené zadnici? 🙂
Duben 4, 20241 r Autor Ahoj vyřešil. S sedadlech byli vyhřívací dečky jen v opěradlech, takže jsem koupil dečky na sedáky u čalouníka nechal namontovat, natahal kabely a vymenil ovládání klima a nakodoval a vesele si hřeju zadek 🙂 Upraveno Duben 4, 20241 r od x-man
Duben 4, 20241 r Takže to jde a mě u dealera tvrdili, že to nejde... takže teoreticky mám v opěradlech dečky taky... musím se na to podívat až přijede auto ze servisu... 🙂 Neuměl bys mi říct, jakou kabeláž mám koupit, nebo kde jsi ji sehnal? Moc díky, mám z tvé informace opravdu upřímnou radost!
Duben 4, 20241 r Autor Bral jsem tohle Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! CZK949.14 25%OFF | OEM Seat Heating Cable Harness Wiring for VW Golf 7 MK7 VII Passat B8 for Skoda MQB Octavia Seat Heater Cable https://a.aliexpress.com/_EHJtkjX
Duben 4, 20241 r Perfektní, moc díky za odkaz... Ještě prosím - jak se povedlo očalounit ty sedačky zpět? Je vše jako před zásahem?
Duben 5, 20241 r Autor Jo vůbec nejde nic poznat,proto jsem to dával k auto čalounikovi,aby mi to udelal, já jsem se toho bál, když jsem to nedělal. Měl to hotové asi za necelé 2h a chtěl za to 1200,- za obě (za doplnění dečky) takže myslím lepší než se s tím jeb.... sám 🙂
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.