x-man Vloženo 19. Duben 2020 Sdílet Vloženo 19. Duben 2020 ahoj, mám ve Sportline (2019) sedačky bez vyhřejvání (el.nastavitelné) je možné že v sedačce je příprava na vyhřívání? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dare Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Ne, to vážně ne...VW AG nikdy žádnou přípravu nedává, každý cm mědi stojí chechtáky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 7. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 no ale přeci jenom to vypadá,že to tam bude, asi to bude tím, že sedadla do Sportline jsou specifický jen pro jeden model. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Pochybujem...ziadna kabelaz,ani ohrievacie elementy tam nemas...mozno tak svorkovnica,nic viac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dare Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 @x-man podle čeho si to myslíš? Je možné, že v Etce jsou jen s vyhříváním jako náhrada, ale v prvovýrobě těžko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 7. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Protože ze sedačky kouká nezapojeny konektor (když jsem v rychlosti koukal) a po přeměření má odpor okolo 10 ohmu, tak předpokládám, že by to mohlo být ono, že by to mohl být odpor dečky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 7. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dare Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Vypadá jako vyhřívání pro opěrku zad, pokud najdeš i 4 pin pro sedák Z6 dle obrázku tak máš pravdu. Obrázek není pro Sportline, ale nějaký základ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaM. Vloženo 4. Dubna Sdílet Vloženo 4. Dubna V 7. 8. 2020 na 12:52, x-man napsal: Ahoj, řeším nyní stejný problém... Vyřešil jsi to nakonec, nebo sedíš na studené zadnici? 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 4. Dubna Autor Sdílet Vloženo 4. Dubna (editace) Ahoj vyřešil. S sedadlech byli vyhřívací dečky jen v opěradlech, takže jsem koupil dečky na sedáky u čalouníka nechal namontovat, natahal kabely a vymenil ovládání klima a nakodoval a vesele si hřeju zadek 🙂 Editováno: 4. Dubna, autor: x-man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaM. Vloženo 4. Dubna Sdílet Vloženo 4. Dubna Takže to jde a mě u dealera tvrdili, že to nejde... takže teoreticky mám v opěradlech dečky taky... musím se na to podívat až přijede auto ze servisu... 🙂 Neuměl bys mi říct, jakou kabeláž mám koupit, nebo kde jsi ji sehnal? Moc díky, mám z tvé informace opravdu upřímnou radost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 4. Dubna Autor Sdílet Vloženo 4. Dubna Bral jsem tohle Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! CZK949.14 25%OFF | OEM Seat Heating Cable Harness Wiring for VW Golf 7 MK7 VII Passat B8 for Skoda MQB Octavia Seat Heater Cable https://a.aliexpress.com/_EHJtkjX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 4. Dubna Autor Sdílet Vloženo 4. Dubna Všechno jde, když se chce 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaM. Vloženo 4. Dubna Sdílet Vloženo 4. Dubna Perfektní, moc díky za odkaz... Ještě prosím - jak se povedlo očalounit ty sedačky zpět? Je vše jako před zásahem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 5. Dubna Autor Sdílet Vloženo 5. Dubna Jo vůbec nejde nic poznat,proto jsem to dával k auto čalounikovi,aby mi to udelal, já jsem se toho bál, když jsem to nedělal. Měl to hotové asi za necelé 2h a chtěl za to 1200,- za obě (za doplnění dečky) takže myslím lepší než se s tím jeb.... sám 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaM. Vloženo 5. Dubna Sdílet Vloženo 5. Dubna Super, moc díky za veškeré info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.