Gabry5 Vloženo 23. Duben 2020 Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 Zdravím, chcem sa spýtať, či sa dá nejako nastaviť dynamický zadný blinkr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 24. Duben 2020 Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 Někde jsem viděl fotku z displaye, kde bylo nastavení dynamických blinkrů, ale zatím to nemůžu prověřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 24. Duben 2020 Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 (editace) Da sa nastavit, aby bol dynamicky-vytvaralo pohyb svetla z vnutra von ku kraju auta, alebo vypnut a potom to blika cele ako jeden led pas. V menu som to videl, ale neprestavoval som to, nechal som tie dynamicke. Editováno: 24. Duben 2020, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabry5 Vloženo 24. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 před 7 hodinami, Wazi napsal: Někde jsem viděl fotku z displaye, kde bylo nastavení dynamických blinkrů, ale zatím to nemůžu prověřit. Ak by si našiel fotku z nastavenia môžeš ju uverejniť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 24. Duben 2020 Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 @Gabry5 noo, bol som v aute a nenasiel som to. Pozeral som vozidlo, svetla, tam by to malo byt. Skusim este pozriet vecer, ked budem mat viac casu, lebo niekde som to videl, ked som sa po kupe hrabal v systeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 24. Duben 2020 Sdílet Vloženo 24. Duben 2020 Hledal jsem to, ale bohužel nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabry5 Vloženo 25. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 V 24. 4. 2020 na 19:28, csabac napsal: @Gabry5 noo, bol som v aute a nenasiel som to. Pozeral som vozidlo, svetla, tam by to malo byt. Skusim este pozriet vecer, ked budem mat viac casu, lebo niekde som to videl, ked som sa po kupe hrabal v systeme. Našiel si niečo, podľa čoho by to išlo nastaviť? Lebo ja som prešiel asi celý systém a nič som nenašiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 25. Duben 2020 Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 Podívej se sem, tady je ta fotka co jsem myslel. https://forum.skodahome.cz/topic/146085-zadní-světlomety/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 25. Duben 2020 Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 @Gabry5 veru nie. Mrzi ma to, ale zda sa, ze som si to splietol s dynamickym natacanim svetiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 25. Duben 2020 Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 @Wazi nie je to tam,skusal som to. To su predne a 3blik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabry5 Vloženo 26. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 Aha, ďakujem za ochotu. Ešte mám jednu otázku, dá sa to nejako softwarovo upraviť, aby mi išiel dynamický zadní blinker? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 @Gabry5 a ty mas ake svetla, full led zadne? Ja som myslel, ze ty chces vypnut dynamicke. Podla mna to softom isto pojde, ak je niekto sikovny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabry5 Vloženo 26. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 před 10 hodinami, csabac napsal: @Gabry5 a ty mas ake svetla, full led zadne? Ja som myslel, ze ty chces vypnut dynamicke. Podla mna to softom isto pojde, ak je niekto sikovny. Mám full led, skúsim sa popýtať niekde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 @Gabry5 mas full led a nejde to, skus reset na tovarenske nastavanie a ked nic, zavolaj do skodovky sa spytat, kde sa to nastavi. Musi ti to fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.