Publikováno Květen 1, 20205 r Zdravím, mám Kodiaqa od ledna 2020 a aktuálně mi poslední tři dny nefunguje odemykání auta přes Kessy. Pokud strčím ruku do kliky, tak se nic neděje. Zamykání přes rýhu na klice je zcela funkční. Nevíte prosím, kde by mohl být zakopaný pes? Díky za odpověď
Květen 1, 20205 r Dobrý den, řešil jsem to stejné. Mě nefungoval jeden klíček, náhradní fungoval bez problému. Vyřešeno záruční výměnou za nový klíček + nové nakódování. Je to otázka hodiny v servisu.
Květen 3, 20205 r Ahoj také mám MR 20 a kličku je pohyblivý senzor. Ten po 15 min v klidu vypne baterii. Občas se mi to taky stane
Leden 29, 20214 r Někde jsem četl o stížnosti některých majitelů s Kessy, že jim po nějaké době - dny (třeba 5 a víc) nejde otevřít pomocí Kessy dvěře spolujezdce. Teď mi auto stálo týden a opravdu jsem dveře klikou neotevřel. Je to vlastnost nebo závada? V návodu o nějaké deaktivaci po delší době nic není. Upraveno Leden 29, 20214 r od l79
Leden 29, 20214 r Stalo se mi to samé, zhruba po 4 dnech jsem nemohl otevřít přes dveře spolujezdce. Našel jsem, že k deaktivaci dojde po 60 hodinách, po 90 se pak deaktivují i dveře řidiče. Je to i v návodu, jen bez časových údajů: "Pokud vůz nebude po delší dobu odemknutý, mů-že dojít automaticky k deaktivaci funkce."
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.