Pavel Putík Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 Zdravím, mám Kodiaqa od ledna 2020 a aktuálně mi poslední tři dny nefunguje odemykání auta přes Kessy. Pokud strčím ruku do kliky, tak se nic neděje. Zamykání přes rýhu na klice je zcela funkční. Nevíte prosím, kde by mohl být zakopaný pes? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 vždyť to máš v záruce,tak co řešíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokutus7323 Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 Dobrý den, řešil jsem to stejné. Mě nefungoval jeden klíček, náhradní fungoval bez problému. Vyřešeno záruční výměnou za nový klíček + nové nakódování. Je to otázka hodiny v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek71 Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Ahoj také mám MR 20 a kličku je pohyblivý senzor. Ten po 15 min v klidu vypne baterii. Občas se mi to taky stane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 (editace) Někde jsem četl o stížnosti některých majitelů s Kessy, že jim po nějaké době - dny (třeba 5 a víc) nejde otevřít pomocí Kessy dvěře spolujezdce. Teď mi auto stálo týden a opravdu jsem dveře klikou neotevřel. Je to vlastnost nebo závada? V návodu o nějaké deaktivaci po delší době nic není. Editováno: 29. leden 2021, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Stalo se mi to samé, zhruba po 4 dnech jsem nemohl otevřít přes dveře spolujezdce. Našel jsem, že k deaktivaci dojde po 60 hodinách, po 90 se pak deaktivují i dveře řidiče. Je to i v návodu, jen bez časových údajů: "Pokud vůz nebude po delší dobu odemknutý, mů-že dojít automaticky k deaktivaci funkce." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.