Publikováno Květen 1, 20205 r Dobrý den, prosím o info kde se da nastavit na displeji jazyk pro asistentku Lauru? Česky rozumí, ale odpovídá anglicky. Stejně tak i navigace. Výbava style plus. Děkuji
Květen 26, 20205 r V 1. 5. 2020 na 22:33, King01212 napsal: Dobrý den, prosím o info kde se da nastavit na displeji jazyk pro asistentku Lauru? Česky rozumí, ale odpovídá anglicky. Stejně tak i navigace. Výbava style plus. Děkuji Měl jsem to taky, vyřešeno v servisu aktualizací softwaru
Duben 5, 20214 r Dávejme sem postřehy co umí a na co nereaguje. Já za sebe: 1. Zvyš/sniž teplotu u řidiče/spolujezdce - spolehlivě u dvouzónové klimatizace upraví. 2. Rádio stanice jméno - když má uloženou, jde to. Jinak problém. 3. Naviguj do Auto Jarov - trochu problém. Dlouho hledá, pak nabídne více možností na displeji (ale v podstatě jsou stejné). Ruční zadání by asi bylo rychlejší. 4. Řekni nějaký vtip řekla dva různé s odstupem asi 20 minut. Po vypnutí zapalování a opětovném startu ten druhý zopakovala.
Duben 6, 20214 r před 20 hodinami, boban1108 napsal: Dávejme sem postřehy co umí a na co nereaguje. Já za sebe: 1. Zvyš/sniž teplotu u řidiče/spolujezdce - spolehlivě u dvouzónové klimatizace upraví. 2. Rádio stanice jméno - když má uloženou, jde to. Jinak problém. 3. Naviguj do Auto Jarov - trochu problém. Dlouho hledá, pak nabídne více možností na displeji (ale v podstatě jsou stejné). Ruční zadání by asi bylo rychlejší. 4. Řekni nějaký vtip řekla dva různé s odstupem asi 20 minut. Po vypnutí zapalování a opětovném startu ten druhý zopakovala. ad 4 - jeden je - pila a kladivo kradou auto... druhý - když nacouváte s autem do stromu... třetí je jen trapná hláška - víte co mi přijde vtipné? auto bez hlasové asistentky... víc jsem z ní zatím nevyrazil 5. Kdo tě stvořil 6. Kdy tě stvořili - několik odpovědí 7. Zazpívej -několik vtipných odpovědí, za mě nejlepší je ta, že by si nejdřív musela vykolktat vajíčko :) 8. Kdy ses narodila - vždycky ty její narozky prošvihnu... "narozeniny jsem měla před pár dny..." :) 9. Je mi zima na nohy /ruce 10. Něco tu smrdí - když správně vyslovujete tak pustí dovnitř čerstvý vzduch, ale někdy řekne "já nic, já muzikant" nebo tak něco... 11. Polib mi prdel - na to mi řekla jen "každému dle jeho gusta..." :D
Prosinec 3, 20213 r Zdravim, je prosim vas potrebne k fungovaniu Lauri mat zaplatene infotainment online sluzby? Dakujem
Květen 4, 20223 r Ahoj kolegové, je někde k sehnání seznam povelů ( aspoň nějaký stručný, mimo ty co tu napsali kolegové výše) pro Lauru na které reaguje. Nevěřím že si každý sedne do auta a zkouší z hlavy co funguje a co ne.
Červen 30, 20223 r On 4/6/2021 at 7:58 AM, Joseamigo said: ad 4 - jeden je - pila a kladivo kradou auto... druhý - když nacouváte s autem do stromu... třetí je jen trapná hláška - víte co mi přijde vtipné? auto bez hlasové asistentky... víc jsem z ní zatím nevyrazil 5. Kdo tě stvořil 6. Kdy tě stvořili - několik odpovědí 7. Zazpívej -několik vtipných odpovědí, za mě nejlepší je ta, že by si nejdřív musela vykolktat vajíčko :) 8. Kdy ses narodila - vždycky ty její narozky prošvihnu... "narozeniny jsem měla před pár dny..." :) 9. Je mi zima na nohy /ruce 10. Něco tu smrdí - když správně vyslovujete tak pustí dovnitř čerstvý vzduch, ale někdy řekne "já nic, já muzikant" nebo tak něco... 11. Polib mi prdel - na to mi řekla jen "každému dle jeho gusta..." :D 12. Naviguj - Ve vaší zemi nejsem podporovaná, šťastnou cestu.... (ono to bolo trošku inak, ale význam je rovnaký)
Červenec 5, 20223 r ...taky hledám na netu, jaké povely umí, ale nic moc jsem nenašel. Pokyny Naviguj do... Ztlum/zesil rádio... Přepni radio na... Je mi horko/zima... umí dobře. Ale taky vyřeší, když řeknu "je mi zima na koule..." ...zapne vyhřívání sedačky... :-)
Červenec 13, 20223 r Můj včerejší pokec s Laurou - chtěl jsem zkusit, zda mi doporučí restauraci: Já: mám hlad Ona: chcete volat ... kontakt z telefonního seznamu Já: NE Ona:. chcete volat ... kontakt z telefonního seznamu Já: zrušit Ona: opakujte prosím dotaz já: CHCÍPNI! Ona: Hlasová asistence ukončena.
Červenec 14, 20223 r Asi je to tím "superúplňkem". Já včera: pojedeme domů Ona: to je nemilé Já: pojedeme domů Ona: mám vyhledat nejbližší restauraci? Franto, ber to jako pokus, jak se dostat k restauraci a neříkat ji: mám hlad :-)))))))
Duben 1, 20232 r Kamarati Slovaci, ked mame nastavenu Slovencinu, tak Laura nebude fungovat? Je viazana na nastaveny jazyk v IT, alebo je to len u mna nejaky problem?
Duben 1, 20232 r #Škodov_KÁR ... Laura so slovencinou nieje podporovana (mohli nastavit extra jazyk a extra jazyk hlasoveho asistenta) ... Cize Lauru vies pouzivat len v Cestine alebo jazyku ktory je podporovany (ja som si nastavil cestinu a da sa povedat, ze v 90% rozumie aj hovorenej slovencine x) )
Duben 1, 20232 r Ano akurat som to zistil, dakujem. Ale teda pouzivas ju? Na vytacanie kontaktov by to nemuselo byt zle.
Duben 2, 20232 r Niektore kontakty mozu mat tak specificke pomenovanie, ze nie vzdy to ta Laura dokaze presne identifikovat x) ... V tomto smere uprednostnujem skor vytvorenie oblubenych kontaktov a s tym spojene manualne kliknutie na kontakt
Červenec 30Čvc 30 Zkoušeli jste zadat Lauře "Zatop spolujezdcovi do zad"? Zkoušel jsem to u pár oktávek a všude mi to začalo číst nějaký anglický text co cca odpovídá nějaké chybové hlášce ze systému . Dělá vám to taky?
Srpen 24Srp 24 Opytam sa nakolko som nenasiel odpoved, k fungovaniu ovladania hlasom treba mat nieco zaplatene? Ked sa pozeram do Skoda appky tak to je fakt hanba platit pomali aj za nastartovanie auta.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.