King01212 Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 Dobrý den, prosím o info kde se da nastavit na displeji jazyk pro asistentku Lauru? Česky rozumí, ale odpovídá anglicky. Stejně tak i navigace. Výbava style plus. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roTor Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 V 1. 5. 2020 na 22:33, King01212 napsal: Dobrý den, prosím o info kde se da nastavit na displeji jazyk pro asistentku Lauru? Česky rozumí, ale odpovídá anglicky. Stejně tak i navigace. Výbava style plus. Děkuji Měl jsem to taky, vyřešeno v servisu aktualizací softwaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Dávejme sem postřehy co umí a na co nereaguje. Já za sebe: 1. Zvyš/sniž teplotu u řidiče/spolujezdce - spolehlivě u dvouzónové klimatizace upraví. 2. Rádio stanice jméno - když má uloženou, jde to. Jinak problém. 3. Naviguj do Auto Jarov - trochu problém. Dlouho hledá, pak nabídne více možností na displeji (ale v podstatě jsou stejné). Ruční zadání by asi bylo rychlejší. 4. Řekni nějaký vtip řekla dva různé s odstupem asi 20 minut. Po vypnutí zapalování a opětovném startu ten druhý zopakovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 6. Duben 2021 Sdílet Vloženo 6. Duben 2021 před 20 hodinami, boban1108 napsal: Dávejme sem postřehy co umí a na co nereaguje. Já za sebe: 1. Zvyš/sniž teplotu u řidiče/spolujezdce - spolehlivě u dvouzónové klimatizace upraví. 2. Rádio stanice jméno - když má uloženou, jde to. Jinak problém. 3. Naviguj do Auto Jarov - trochu problém. Dlouho hledá, pak nabídne více možností na displeji (ale v podstatě jsou stejné). Ruční zadání by asi bylo rychlejší. 4. Řekni nějaký vtip řekla dva různé s odstupem asi 20 minut. Po vypnutí zapalování a opětovném startu ten druhý zopakovala. ad 4 - jeden je - pila a kladivo kradou auto... druhý - když nacouváte s autem do stromu... třetí je jen trapná hláška - víte co mi přijde vtipné? auto bez hlasové asistentky... víc jsem z ní zatím nevyrazil 5. Kdo tě stvořil 6. Kdy tě stvořili - několik odpovědí 7. Zazpívej -několik vtipných odpovědí, za mě nejlepší je ta, že by si nejdřív musela vykolktat vajíčko :) 8. Kdy ses narodila - vždycky ty její narozky prošvihnu... "narozeniny jsem měla před pár dny..." :) 9. Je mi zima na nohy /ruce 10. Něco tu smrdí - když správně vyslovujete tak pustí dovnitř čerstvý vzduch, ale někdy řekne "já nic, já muzikant" nebo tak něco... 11. Polib mi prdel - na to mi řekla jen "každému dle jeho gusta..." :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delet Vloženo 3. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2021 Zdravim, je prosim vas potrebne k fungovaniu Lauri mat zaplatene infotainment online sluzby? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 Ahoj kolegové, je někde k sehnání seznam povelů ( aspoň nějaký stručný, mimo ty co tu napsali kolegové výše) pro Lauru na které reaguje. Nevěřím že si každý sedne do auta a zkouší z hlavy co funguje a co ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 30. Červen 2022 Sdílet Vloženo 30. Červen 2022 On 4/6/2021 at 7:58 AM, Joseamigo said: ad 4 - jeden je - pila a kladivo kradou auto... druhý - když nacouváte s autem do stromu... třetí je jen trapná hláška - víte co mi přijde vtipné? auto bez hlasové asistentky... víc jsem z ní zatím nevyrazil 5. Kdo tě stvořil 6. Kdy tě stvořili - několik odpovědí 7. Zazpívej -několik vtipných odpovědí, za mě nejlepší je ta, že by si nejdřív musela vykolktat vajíčko :) 8. Kdy ses narodila - vždycky ty její narozky prošvihnu... "narozeniny jsem měla před pár dny..." :) 9. Je mi zima na nohy /ruce 10. Něco tu smrdí - když správně vyslovujete tak pustí dovnitř čerstvý vzduch, ale někdy řekne "já nic, já muzikant" nebo tak něco... 11. Polib mi prdel - na to mi řekla jen "každému dle jeho gusta..." :D 12. Naviguj - Ve vaší zemi nejsem podporovaná, šťastnou cestu.... (ono to bolo trošku inak, ale význam je rovnaký) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomekp Vloženo 5. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2022 ...taky hledám na netu, jaké povely umí, ale nic moc jsem nenašel. Pokyny Naviguj do... Ztlum/zesil rádio... Přepni radio na... Je mi horko/zima... umí dobře. Ale taky vyřeší, když řeknu "je mi zima na koule..." ...zapne vyhřívání sedačky... :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 13. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2022 Můj včerejší pokec s Laurou - chtěl jsem zkusit, zda mi doporučí restauraci: Já: mám hlad Ona: chcete volat ... kontakt z telefonního seznamu Já: NE Ona:. chcete volat ... kontakt z telefonního seznamu Já: zrušit Ona: opakujte prosím dotaz já: CHCÍPNI! Ona: Hlasová asistence ukončena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 14. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2022 Asi je to tím "superúplňkem". Já včera: pojedeme domů Ona: to je nemilé Já: pojedeme domů Ona: mám vyhledat nejbližší restauraci? Franto, ber to jako pokus, jak se dostat k restauraci a neříkat ji: mám hlad :-))))))) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 1. Duben 2023 Sdílet Vloženo 1. Duben 2023 Kamarati Slovaci, ked mame nastavenu Slovencinu, tak Laura nebude fungovat? Je viazana na nastaveny jazyk v IT, alebo je to len u mna nejaky problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 1. Duben 2023 Sdílet Vloženo 1. Duben 2023 Netusim, auto mam nastavene na Anglictinu a z Laury je Lauro :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 1. Duben 2023 Sdílet Vloženo 1. Duben 2023 Prave som sa docital ze netreba stlacit tlacitko na volante, tak vyskusam😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vampire Vloženo 1. Duben 2023 Sdílet Vloženo 1. Duben 2023 #Škodov_KÁR ... Laura so slovencinou nieje podporovana (mohli nastavit extra jazyk a extra jazyk hlasoveho asistenta) ... Cize Lauru vies pouzivat len v Cestine alebo jazyku ktory je podporovany (ja som si nastavil cestinu a da sa povedat, ze v 90% rozumie aj hovorenej slovencine x) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 1. Duben 2023 Sdílet Vloženo 1. Duben 2023 Ano akurat som to zistil, dakujem. Ale teda pouzivas ju? Na vytacanie kontaktov by to nemuselo byt zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vampire Vloženo 2. Duben 2023 Sdílet Vloženo 2. Duben 2023 Niektore kontakty mozu mat tak specificke pomenovanie, ze nie vzdy to ta Laura dokaze presne identifikovat x) ... V tomto smere uprednostnujem skor vytvorenie oblubenych kontaktov a s tym spojene manualne kliknutie na kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.