Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
Vloženo
V 1. 5. 2020 na 22:33, King01212 napsal:

Dobrý den, prosím o info kde se da nastavit na displeji jazyk pro asistentku Lauru? Česky rozumí, ale odpovídá anglicky. Stejně tak i navigace. Výbava style plus.

Děkuji

Měl jsem to taky, vyřešeno v servisu aktualizací softwaru

• o 10 měsíců později...
Vloženo

Dávejme sem postřehy co umí a na co nereaguje. Já za sebe: 

1. Zvyš/sniž teplotu u řidiče/spolujezdce - spolehlivě u dvouzónové klimatizace upraví. 

2. Rádio stanice jméno - když má uloženou, jde to. Jinak problém. 

3. Naviguj do Auto Jarov - trochu problém. Dlouho hledá, pak nabídne více možností na displeji (ale v podstatě jsou stejné). Ruční zadání by asi bylo rychlejší. 

4. Řekni nějaký vtip  řekla dva různé s odstupem asi 20 minut. Po vypnutí zapalování a opětovném startu ten druhý zopakovala. 

Vloženo
před 20 hodinami, boban1108 napsal:

Dávejme sem postřehy co umí a na co nereaguje. Já za sebe: 

1. Zvyš/sniž teplotu u řidiče/spolujezdce - spolehlivě u dvouzónové klimatizace upraví. 

2. Rádio stanice jméno - když má uloženou, jde to. Jinak problém. 

3. Naviguj do Auto Jarov - trochu problém. Dlouho hledá, pak nabídne více možností na displeji (ale v podstatě jsou stejné). Ruční zadání by asi bylo rychlejší. 

4. Řekni nějaký vtip  řekla dva různé s odstupem asi 20 minut. Po vypnutí zapalování a opětovném startu ten druhý zopakovala. 

ad 4 - jeden je - pila a kladivo kradou auto... druhý - když nacouváte s autem do stromu...  třetí je jen trapná hláška - víte co mi přijde vtipné? auto bez hlasové asistentky... víc jsem z ní zatím nevyrazil

5. Kdo tě stvořil

6. Kdy tě stvořili - několik odpovědí

7. Zazpívej -několik vtipných odpovědí, za mě nejlepší je ta, že by si nejdřív musela vykolktat vajíčko :)

8. Kdy ses narodila - vždycky ty její narozky prošvihnu... "narozeniny jsem měla před pár dny..." :)

9. Je mi zima na nohy /ruce

10. Něco tu smrdí - když správně vyslovujete tak pustí dovnitř čerstvý vzduch, ale někdy řekne "já nic, já muzikant" nebo tak něco...

11. Polib mi prdel - na to mi řekla jen "každému dle jeho gusta..." :D

• o 7 měsíců později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Ahoj kolegové, je někde k sehnání seznam povelů ( aspoň nějaký stručný, mimo ty co tu napsali kolegové výše)  pro Lauru na které reaguje. Nevěřím že si každý sedne do auta a zkouší z hlavy co funguje a co ne.

• o 1 měsíc později...
Vloženo
On 4/6/2021 at 7:58 AM, Joseamigo said:

ad 4 - jeden je - pila a kladivo kradou auto... druhý - když nacouváte s autem do stromu...  třetí je jen trapná hláška - víte co mi přijde vtipné? auto bez hlasové asistentky... víc jsem z ní zatím nevyrazil

5. Kdo tě stvořil

6. Kdy tě stvořili - několik odpovědí

7. Zazpívej -několik vtipných odpovědí, za mě nejlepší je ta, že by si nejdřív musela vykolktat vajíčko :)

8. Kdy ses narodila - vždycky ty její narozky prošvihnu... "narozeniny jsem měla před pár dny..." :)

9. Je mi zima na nohy /ruce

10. Něco tu smrdí - když správně vyslovujete tak pustí dovnitř čerstvý vzduch, ale někdy řekne "já nic, já muzikant" nebo tak něco...

11. Polib mi prdel - na to mi řekla jen "každému dle jeho gusta..." :D

12. Naviguj - Ve vaší zemi nejsem podporovaná, šťastnou cestu.... (ono to bolo trošku inak, ale význam je rovnaký)

Vloženo

...taky hledám na netu, jaké povely umí, ale nic moc jsem nenašel. Pokyny 

Naviguj do...

Ztlum/zesil rádio...

Přepni radio na...

Je mi horko/zima...

umí dobře.

Ale taky vyřeší, když řeknu "je mi zima na koule..." 

...zapne vyhřívání sedačky... :-)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Můj včerejší pokec s Laurou - chtěl jsem zkusit, zda mi doporučí restauraci:

Já: mám hlad
Ona: chcete volat ... kontakt z telefonního seznamu
Já: NE
Ona:. chcete volat ... kontakt z telefonního seznamu
Já: zrušit
Ona: opakujte prosím dotaz
já: CHCÍPNI!
Ona: Hlasová asistence ukončena.

Vloženo

Asi je to tím "superúplňkem".

Já včera: pojedeme domů

Ona: to je nemilé

Já: pojedeme domů

Ona: mám vyhledat nejbližší restauraci?

Franto, ber to jako pokus, jak se dostat k restauraci a neříkat ji: mám hlad :-)))))))

• o 8 měsíců později...
Vloženo

#Škodov_KÁR ... Laura so slovencinou nieje podporovana (mohli nastavit extra jazyk a extra jazyk hlasoveho asistenta) ... Cize Lauru vies pouzivat len v Cestine alebo jazyku ktory je podporovany (ja som si nastavil cestinu a da sa povedat, ze v 90% rozumie aj hovorenej slovencine x) )

Vloženo

Niektore kontakty mozu mat tak specificke pomenovanie, ze nie vzdy to ta Laura dokaze presne identifikovat x) ... V tomto smere uprednostnujem skor vytvorenie oblubenych kontaktov a s tym spojene manualne kliknutie na kontakt 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...