Minelan Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Zdravím, dávám do kupy svojí ovečku s motorem bmn, připravuju jí na vrácení dpf. Teď se zaměřuji na přetěsnění vstřiků a kabeláž k nim. Objednal jsem si komplet sadu, kde sice jsou o kroužky, šrouby a tak, ale už jsem tam nenašel dosedací měděný kroužek. Nezná někdo rozměry, nebo číslo dílu nebo odkaz na to kde je koupit ať to mam nachystané na výměnu? Jinak také scháním těsnění do spojů tlakových hadic od sání, protože kolem spojů je mam olepený od oleje co mi uniká z turba. Dá se koupit nějaká sada nebo alespoň jednotlivě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. Květen 2020 Sdílet Vloženo 29. Květen 2020 na vstrekoch je dosadačka bez podložky , treba všade nové skrutky a správne momenty a čisté závity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Přesně tak, tady se těsní jen kuželem vstřiku do sedla v hlavě ... Umí to tudy podfouknout "lépe" než u staršího systému s jedním šroubem a tou měděnou těsnící podložkou ... No jestlis vstřiky už vytáhl muselo to být jasné ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minelan Vloženo 5. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 Jj, už jsem na to přišel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.