csabac Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 (editace) Dnes som si vsimol, ze mi ubudla chladiaca a mam ju na min. Predtym bola stale na max. To iste som si vsimol i na nahradnej O3, ze mala chladiacu na min. Oba motory su rovnake. Straca sa aj Vam kvapalina? Na predoslych autach som nemal ziadnu stratu a medzi vymenou kvapaliny som dolievat nemusel. Editováno: 3. Květen 2020, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Sice u 2.0TDi, ale u nového auta jsem během několika měsíců dolil cca 400ml, mám za to, že byly v systému bubliny, což z fyzikálního hlediska a chemického složení vody a G12Evo nelze zcela odstranit při plnění. Po cca roce již úbytek nepozoruji. U 1.5TSi čekám něco podobného. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 3. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Vdaka, trocha si ma ukludnil. Inak som po otvoreni pozoroval i castice v nadrzi. Vyzeralo to ako piesok. Doteraz som nadrzku neotvaral, tak nemalo by tam byt nic z vonka padnute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 Dmes, po roku a cosi a po 27300 najazdenych km, taktiez hlaska o tom, ze mam malo chladiacej kvapaliny. Kvapaliny je tesne na min. Znacke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 27. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2021 @Kubo22 dolieval si uz od kupy? ja som mal obdobne, akurat, ze som to sledoval a dolieval pravidelne. no dialo sa to len do prvej garancky. teraz za dalsi interval sa nestratilo nic. dolej a skus odsledovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 27. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2021 Doposial som nedolieval nic. Toto bola prva hlaska. Uz som do toho auta dolieval vsetko co sa da, az na brzdovu kvapalinu 😁 ta jedina zatial drzi hladinu od nova. Tak hadam vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalink Vloženo 29. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2021 Dolival jsem asi 0,5l. Najeto 15tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Ahoj, všiml jsem si, že mám hladinu asi půl cm pod minimum nic zatím nesvítí. Mám doma originální balení kapaliny Škoda G13, mohu použít na doliti. Do návodu jsem se zatím nedostal a tady se ví všechno ;-) Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Samozrejme, na doliatie je predpísaná G13. Ružová:) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 13. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Je to na nadobke chladiacej kvapaliny z boku. Inak ja vzdy dolievam, ked vybehnem do hornatej oblasti. Dole na rovine zriedkavejsie. Inak prve auto, kde aj vodu musim dolievat a riesit. Teda po 105ke :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.