Publikováno Květen 3, 20205 r Dnes som si vsimol, ze mi ubudla chladiaca a mam ju na min. Predtym bola stale na max. To iste som si vsimol i na nahradnej O3, ze mala chladiacu na min. Oba motory su rovnake. Straca sa aj Vam kvapalina? Na predoslych autach som nemal ziadnu stratu a medzi vymenou kvapaliny som dolievat nemusel. Upraveno Květen 3, 20205 r od csabac
Květen 3, 20205 r Sice u 2.0TDi, ale u nového auta jsem během několika měsíců dolil cca 400ml, mám za to, že byly v systému bubliny, což z fyzikálního hlediska a chemického složení vody a G12Evo nelze zcela odstranit při plnění. Po cca roce již úbytek nepozoruji. U 1.5TSi čekám něco podobného.
Květen 3, 20205 r Autor Vdaka, trocha si ma ukludnil. Inak som po otvoreni pozoroval i castice v nadrzi. Vyzeralo to ako piesok. Doteraz som nadrzku neotvaral, tak nemalo by tam byt nic z vonka padnute.
Červenec 26, 20214 r Dmes, po roku a cosi a po 27300 najazdenych km, taktiez hlaska o tom, ze mam malo chladiacej kvapaliny. Kvapaliny je tesne na min. Znacke
Červenec 27, 20214 r Autor @Kubo22 dolieval si uz od kupy? ja som mal obdobne, akurat, ze som to sledoval a dolieval pravidelne. no dialo sa to len do prvej garancky. teraz za dalsi interval sa nestratilo nic. dolej a skus odsledovat
Červenec 27, 20214 r Doposial som nedolieval nic. Toto bola prva hlaska. Uz som do toho auta dolieval vsetko co sa da, az na brzdovu kvapalinu 😁 ta jedina zatial drzi hladinu od nova. Tak hadam vydrzi.
Prosinec 12, 20213 r Ahoj, všiml jsem si, že mám hladinu asi půl cm pod minimum nic zatím nesvítí. Mám doma originální balení kapaliny Škoda G13, mohu použít na doliti. Do návodu jsem se zatím nedostal a tady se ví všechno ;-) Děkuji.
Prosinec 13, 20213 r Autor Je to na nadobke chladiacej kvapaliny z boku. Inak ja vzdy dolievam, ked vybehnem do hornatej oblasti. Dole na rovine zriedkavejsie. Inak prve auto, kde aj vodu musim dolievat a riesit. Teda po 105ke :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.