Josef_1 Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Ahoj, chci se zeptat, byl jsem po 3 letech na pravidelne rocni prohlidce kde mi menili brzdovku, ale omylem mi pak krome bezne prohlidky vyresetovali i interval vymeny oleje, takze mam prohlidka 30000/ 365 dni a olej 30000/ 730dni. Na olej jsem mel jet pristi rok. Servisak se mi omluvil, ze to uz nejde spravit. Nebude ted nejaky problem, aby mi za rok nerikali, ze jdu na olej brzo a ze jsem si s tim neco udelal sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 4. Květen 2020 Sdílet Vloženo 4. Květen 2020 To je spíš otázka na zaměstnance servisu, než na nás. Můj názor je, že by s tím problém mít neměli - pokud si tě zapamatují. A taky by poslední výměnu oleje měli najít v el. servisní knížce (pokud ji tvůj vůz má), kde uvidí, že tam byly dělány takové a takové práce. Pokud máš obavu, nech si chybné vyresetování od servisu potvrdit mailem od přijímacího zaměstnance servisu. Tož asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 4. Květen 2020 Sdílet Vloženo 4. Květen 2020 (editace) Tyhle údaje z palubního počítače jsou stejně jen info pro šmudlu aby nezapomněl přijet vyprázdnit peněženku do servisu. Btw. kdyby servis měl alespoň jednoho člověka co opravdu ví co se s diagnostikou dělá tak ti to za 5 minut přehodí zpátky. Editováno: 4. Květen 2020, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 4. Květen 2020 Sdílet Vloženo 4. Květen 2020 Že jdeš na olej dřív do toho jim nic není. Já byl na první při 6tis., druhá byla při 16 a další bude 30tis. km. Do PP jsem je hrabat nenechal a vše jsem nechal v původním nastavení do řádné výměny a prohlídky. Jeď do servisu a reklamuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 4. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2020 Tvrdili mi, ze uz s tim nic nenadelaji, bylo tam na vymenu olej jeste 20000km a 362dni ted 30000/730 dni, vedle palubky zboku mi nalepil do kdy ma byt vymena oleje tzn 4/2021 . Takze ted se ridim udajem co mi pise obyc prohlidka tedy 30000km/365dni tedy spise temi dny jelikoz za rok mam najezd 10000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.