Marcel Forlan Vloženo 4. Květen 2020 Sdílet Vloženo 4. Květen 2020 Ahoj, za studena je slyšet cvakání z motoru, Zřejmě to bude chtít vyměnit zdvihátka ventilů. Motor 1.4 16v 63Kw BXW. Tuší někdo na kolik cca v průměru v běžném servisu taková oprava vyjde. Případně poradí někdo servis Praha a okolí, kde s tím mají zkušeností a udělají to za nepřepálenou cenu. Díly video2.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hado Vloženo 4. Květen 2020 Sdílet Vloženo 4. Květen 2020 (editace) Nazdar. Ak sú to zdvihátka a ak sú prístupné zhora, pod víkom, tak by to nemuselo byť až také drahé, ale ja osobne by som dal rovno spraviť kompletku repas hlavy (výbrus ventily, guferá, hydro, zrovnanie, tesnenie, ...) a spolu s tým už rovno aj rozvody. Neviem nakoľko by to bolo rentabilné, nenapísal si počet km. :D Problémom môžu byť aj karbónové usadeniny. Dočasne môže pomôcť výmena oleja za viskóznejší. :) Ja už mám spravený repas 2x a klepe to stále až do 80°, ale mne to klepe zo spodku motora, takže to bude asi trochu iná závada. Edit: Ja mám 1.4 59kW CGGA so 420t km :) Editováno: 4. Květen 2020, autor: Hado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.w Vloženo 12. Ledna Sdílet Vloženo 12. Ledna A neviete niekto kde v Bratislave robia repasy hlavy? Resp kde si si to dal robiť ty a koľko taká sranda stojí? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.