Publikováno Květen 4, 20205 r Ahoj, za studena je slyšet cvakání z motoru, Zřejmě to bude chtít vyměnit zdvihátka ventilů. Motor 1.4 16v 63Kw BXW. Tuší někdo na kolik cca v průměru v běžném servisu taková oprava vyjde. Případně poradí někdo servis Praha a okolí, kde s tím mají zkušeností a udělají to za nepřepálenou cenu. Díly video2.mp4
Květen 4, 20205 r Nazdar. Ak sú to zdvihátka a ak sú prístupné zhora, pod víkom, tak by to nemuselo byť až také drahé, ale ja osobne by som dal rovno spraviť kompletku repas hlavy (výbrus ventily, guferá, hydro, zrovnanie, tesnenie, ...) a spolu s tým už rovno aj rozvody. Neviem nakoľko by to bolo rentabilné, nenapísal si počet km. :D Problémom môžu byť aj karbónové usadeniny. Dočasne môže pomôcť výmena oleja za viskóznejší. :) Ja už mám spravený repas 2x a klepe to stále až do 80°, ale mne to klepe zo spodku motora, takže to bude asi trochu iná závada. Edit: Ja mám 1.4 59kW CGGA so 420t km :) Upraveno Květen 4, 20205 r od Hado
Leden 12, 20241 r A neviete niekto kde v Bratislave robia repasy hlavy? Resp kde si si to dal robiť ty a koľko taká sranda stojí? Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.