ladik1983 Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 (editace) Asi proto, že to nejde U auta co má Travel Assist ve výbavě možná jo, ostatně tak je to i na videu, ten kdo nemá Travel Assist to nepůjde 😁 Editováno: 3. Listopad 2023, autor: ladik1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Mám Travel Assist. A ten dotyčný mi napsal, že to jde. Ale asi si mě s někým spletl a už nekomunikuje. To ale není téma tohoto fóra. Hledám někoho, kdo mi to (za úplatu) udělá. A o jakém videu mluvíš? Tak je návod jak to nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 (editace) Pokud máš Travel Assist (z výroby) tak by to mělo jít, jak píše ferda25. Video o pár příspěvků výš Ovšem nevidím důvod takovou kravinu dodělávat, volant se za jízdy drží pokud se nepletu Editováno: 3. Listopad 2023, autor: ladik1983 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 A kapacitny oboma rukami,ako nas kedysi ucili v autoskole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Neni pravda. Kapacitny staci pridrziavat jednou rukou pri zapnutom TA. Nicmene pri prekodovani TA na dlhsi cas, dotycny pride o Emergency Assist ak ma DSG. Ci to za to stoji, nech si kazdy zvazi sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nesh Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 (editace) @deto Mam Travel Assist, Emergency Assist, DSG. Za mna je TA super vec, lenze ho zapinam len vtedy ked na neho naozaj mam naladu a nervy. Akonahle ho aktivujem tak sa vyrazne skrati interval kedy auto musi zaregistrovat ze drzim volant. Bez zapnuteho TA som doteraz nezistil aka je to presne doba, ale je to minimalne 30s a mozno aj viac, resp. asi sa rovno aktivuje namiesto toho uz EA. So zapnutym TA treba volant poriadne drzat alebo prechytit kazdych 7-10s alebo kolko to je a to je naozaj velka otrava. Za mna teda by bolo ideal keby sa Travel assist interval dal kodovanim predlzit povedzme na 30-60s (10min je extrem) a tym padom by sa nemala vyraznejsie obmedzit ani funkcionalita emergency assist nie? Mimochodom horlivo ocakavam black friday zlavu na OBD11 a konecne kupujem aj ja Editováno: 4. Listopad 2023, autor: Nesh 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Máš vadnej volant, asi bych to reklamoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nesh Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 (editace) @ladik1983 To bolo na mna? Na to si ako prisiel ze mam vadny volant? Takto to podla mna funguje standardne. Mimochodom volant mi menili na jar (kvoli tym klasickym TA vypadkom, este vtedy neexistovala SW oprava) a uplne rovnako sa to spravalo so starym aj s novym volantom, pri aktivovani TA musis ovela castejsie (pod 10s) chytat volant ako ked nie je zapnuty. Rovnake spravanie som videl vo videorecenziach a komentaroch od ludi... Takze ako som pisal bolo by super keby toto niekto vedel prekodovat Edit: nebudem sa dalej vyjadrovat k tymto tvojim nezmyslom, neni to pravda, sam si protirecis a je to mimo temy. Editováno: 4. Listopad 2023, autor: Nesh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 (editace) Aha, takže celý problém je v tom, že chceš řídit auto bez držení volantu, a ono tě to prostě nenechá 🤣🤣🤣 tak to potom jo. Jinak to rozhodně není standardní chování travel assistu s kapacitním volantem. A už vůbec není standardní, že vyskakuje hláška o držení volantu bez aktivavaneho TA, to je úplná blbost. Editováno: 4. Listopad 2023, autor: ladik1983 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 Toto není téma o funkcionalitě jednotlivých asistentů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 (editace) Je to o tom, že kódování TA někomu posrali už při výrobě ve Škodovce 😁 Editováno: 4. Listopad 2023, autor: ladik1983 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 @ladik1983 mozna je standartni chovani u OIV jine, nevim. Ale nemohlo to byt tak, ze pri vypnutem TA byl stale zaply lane assist, ktery taky upozornuje na drzeni volantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 Nevím, možná je to tím, že každá O4 se chová jinak. Mě nic neotravuje ani u zapnutého Lane assistu. Normální to prostě není. Stačí mít položenou ruku na volantu a nic neotravuje. Pokud je to jinak, je to na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 Tady někdo nerozumí česky? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Evidentně sem píše kdejaký Tatar, který opravdu nerozumí česky??? Co sem nepatří, bylo smazáno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef75 Vloženo 24. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2023 Ahoj chlapi. Projel jsem každou stránku tady ve vlákně, stránky výrobce (cz i en) i aplikaci ale stejně se radši zeptám než to koupím . Koukám po obd eleven hlavně kvůli ,, tunění” ovečky , ale dneska jsem byl kvůli něčemu v servisu ( neautorizák) a zjistili jsme že se s ani jednou diagnostikou do toho auta nedostaneme. Chceme /chci změnu intervalu výměny oleje(30 na 15) , vymazání intervalu jako že je tam nový olej a hlavně možnost ovládat parkovací brzdu kvůli výměně kotoučů ( včetně adaptace ). V aplikaci jsem většinu našel ( až na tu adaptaci po výměně kotoučů ) ale to co jsem našel nenajdu na stránkách výrobce tak nevím abych to pak nespojil a nezjistil že to nejde … někdo nějaký ,,servisní “ zkušenosti ? 😀 (ps: doufám že nepíšu úplně OT) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinister Vloženo 24. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2023 Ked si kupis pro verziu aby si mal aj pristup ku adaptaciam a pod, spravis bez problemov vsetko co si spomenul a este aj viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luchecina Vloženo 4. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2023 Zdravím, může mi někdo poradit jak nakódovat komforní blikání na O4 tak, aby bliklo 4x místo 3x, na O3 to nastavit šlo, tady jsem to v centrální elektrice 09 nenašel, pokud to samozřejmě jde. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef75 Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 (editace) Ahoj. Nezkoušel jsem ale po celkem dlouhém hledání jen něco našel. Třeba to je ono. A rovnou se taky zeptám. Ví někdo co s EPB při výměně brzd jinak než přes one click app ? Editováno: 11. Prosinec 2023, autor: Josef75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vodka11 Vloženo 12. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2023 Ahojte, vedel by mi prosím niekto dať kontakt na ferda, ak sa ešte venuje kódovaniu? Prípadne na nejakého iného maníka, čo by vedel nastaviť/prestaviť pár vecí? Zadarmo to nechcem a kľudne do SZ. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 12. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2023 Jednoduší je napsat tady co potřebuješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
septim Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna Ahojte. Prave som si kupil OIV 2020 MR21 a mam kupeny carscanner. Doteraz som mal OIII zial tu uz nic nenakodujem ako som zistil. Potreboval by som poradit alebo niekoho kto by mi to urobil BA okolie. Teplota oleja, RS AID a podobne. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 3. Února Sdílet Vloženo 3. Února Ahoj. I u mě už došlo po 5 letech k upgradu z O3 FL na O4. Jsem z O3 zvyklý na adaptivní vedení v pruzích a teď mám bohužel pouze obyčejný Lane asist bez té adaptivní funkce. Pomůže mi někdo? Praha, jižní čechy, Vysočina, Pardubicko? + rád bych měl dokodovan i obyčejný tempomat, teď mám adaptivní. Mám MY23 O4 2,0 TDI 110 DSG. Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos_vRS Vloženo 6. Února Sdílet Vloženo 6. Února Ahoj, je tu někdo ze Středočeského, Severočeského kraje kdo by mi vypl Start-stop a line assist? Nebo aby si to alespoň pamatovalo poslední nastavení ? Už mě nebaví to stále vypínat. Děkuji 🤙🏼 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef75 Vloženo 10. Února Sdílet Vloženo 10. Února Já jsem okolí Klatov , tak že moc nepomůžu s Line Assistant ale co se start stop týče , někde jsem tu viděl nějakou šílenost s přepojováním kabelů u pojistek a nebo to můžeš udělat jako já. Vedle baterky vytáhnout konektor který (jestli dobře chápu ) slouží k měření napětí pro ten systém no a když to nemůže měřit tak to nefunguje. Akorát v menu- stav vozidla je závada start stop a po zastavení , kupodivu jen někdy , vyskočí okénko přes jeden budík že je závada na start stop. To ale zmizí za pár vteřin. Jinak nikde nic nesvítí ani neotravuje. Za mě jednoduché a funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.