Tomas_cz1 Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 Nevite zda je mozne nakodovat zavreni kufru z mista ridice jen stisknutim tlacitka, stejne jako pres klicek? Je nyni treba drzet celou dobu. Alespon otravneho zvuku jsem se uz zbavil😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 před 3 hodinami, Bubaq napsal: Závidím. Mě se zobrazí jen ta statická horizontální stupnice, ale bez čísel a bez indikace aktuálních otáček (viz foto níže z webu). Bohužel nejsem sám. Psal jsem na podporu OBD, tak uvidíme. Ještě mi nezafungovalo vypnutí pípání při otevření dveří s nastartovaným motorem a indikace stupně větráku při klimě na Auto. Co mas za verze HW/SW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 Olej od 50°C funguje i z výroby takto... Podle mě to neukazuje dříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 Jj. Asi jsou vsechny teploty az od 50st. napr. dostat teplotu oleje DSG v zime pres tuto hodnotu chvili trva… 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 Green screen display dle fóra nefunguje nikomu, mě taky ne. Už jsem psal na podporu, že chci vrátit 50 creditů 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 1 hour ago, Tomas_cz1 said: Co mas za verze HW/SW? H58/1900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 před 3 hodinami, Tomas_cz1 napsal: Nevite zda je mozne nakodovat zavreni kufru z mista ridice jen stisknutim tlacitka, stejne jako pres klicek? Je nyni treba drzet celou dobu. Alespon otravneho zvuku jsem se uz zbavil😉 Z bezpečnostních důvodů to asi nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nesh Vloženo 16. Duben 2023 Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 (editace) On 4/15/2023 at 5:37 PM, Bubaq said: Závidím. Mě se zobrazí jen ta statická horizontální stupnice, ale bez čísel a bez indikace aktuálních otáček (viz foto níže z webu). Bohužel nejsem sám. Psal jsem na podporu OBD, tak uvidíme. Ještě mi nezafungovalo vypnutí pípání při otevření dveří s nastartovaným motorem a indikace stupně větráku při klimě na Auto. Dynamicke ukazovatele vo VR nefunguju pre auta s MR2023, to iste som sa docital uz od X ludi tu aj na inych forach a bolo jedno ci pouzili one-click app alebo long coding. Pre starsie MR do 2022 by to fungovat malo. Mimochodom pribudlo dost vela novych one-click app, napr. zapamatanie poslednej volby lane assistu. Editováno: 16. Duben 2023, autor: Nesh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 16. Duben 2023 Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 3 hours ago, Nesh said: Mimochodom pribudlo dost vela novych one-click app, napr. zapamatanie poslednej volby lane assistu. To byl spolu s VRS kokpitem a vypnutí pípání při otevření dvěří se zapnutým motorem jeden ze tří hlavních důvodů, proč jsem si OBDeleven pořídil. Bohužel dvě z těch tří Appek nefungujou... Trochu rozčarování za 2500 Kč... 😞 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 16. Duben 2023 Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 před 5 hodinami, Nesh napsal: Dynamicke ukazovatele vo VR nefunguju pre auta s MR2023, to iste som sa docital uz od X ludi tu aj na inych forach a bolo jedno ci pouzili one-click app alebo long coding. Pre starsie MR do 2022 by to fungovat malo. Mimochodom pribudlo dost vela novych one-click app, napr. zapamatanie poslednej volby lane assistu. Problem maji i uzivatele starsich MR nez 23. Zakopany pes bude asi jinde… Nejaka kombinace verzi ŘJ ap?🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 16. Duben 2023 Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 před 1 hodinou, Bubaq napsal: To byl spolu s VRS kokpitem a vypnutí pípání při otevření dvěří se zapnutým motorem jeden ze tří hlavních důvodů, proč jsem si OBDeleven pořídil. Bohužel dvě z těch tří Appek nefungujou... Trochu rozčarování za 2500 Kč... 😞 . Ja to nastesti pojal tak, ze vsem v okoli koduji co se da😉 Takze me tech 99€ tak nemrzi. Nastavil jsem si na svem aute max co jde a vic uz z toho nedostanu. Skoda, ze nektere veci jsou asi trvale bloknute a neni mozna zmena (treba to casem nekdo prolomi…) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 16. Duben 2023 Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 MR2023 je od června 2022 a bude to možná tím, že je to jiný VC s volitelným středem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Vloženo 17. Duben 2023 Sdílet Vloženo 17. Duben 2023 Potvrdzujem dnes nakódovane a VC funkčný R2021 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 17. Duben 2023 Sdílet Vloženo 17. Duben 2023 (editace) Zbylo mi 300 kreditů, tak kdyby někdo něco chtěl nakodovat přes aplikace viz. zde ----> https://obdeleven.com/en/supported-vehicles?gclid=CjwKCAjw3POhBhBQEiwAqTCuBm1KHLaQLJbuC-Yd4TVOJHPt-ycUlz54UBnibBU-u4afE0Np_z_frRoCOIcQAvD_BwE&brand=skoda tak není problém v Praze 😁 Editováno: 17. Duben 2023, autor: ladik1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 23. Duben 2023 Sdílet Vloženo 23. Duben 2023 Poradite kde najdu zapnuti obyc. tempomatu bez pouziti app? Potrebuji zapnout na Leonkovi😉 Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppin Vloženo 24. Duben 2023 Sdílet Vloženo 24. Duben 2023 Je to unit 13 - Long coding - Cruise_control_mode - activated Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 24. Duben 2023 Sdílet Vloženo 24. Duben 2023 👍🤝diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíkusák Vloženo 26. Duben 2023 Sdílet Vloženo 26. Duben 2023 Ahoj kluci. Nevite někdo, proč nemám na virt.budíkách uprostřed hodiny. Jdou přes OBD11 aktivovat? děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 27. Duben 2023 Sdílet Vloženo 27. Duben 2023 Nejde, máš starou verzi virtual cockpitu MR2020. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 27. Duben 2023 Sdílet Vloženo 27. Duben 2023 Videl jsem to jen u MR23. By me zajimalo proc to nejde, kdyz main HW a SW jsou stejne. Podle me to je zamerne blokovane. U aplikaci ktere lze dokoupit to bude obdobne. Kolega ma uplne totozne auto (vybava, motor, prevodovka i stejny pocet RJ) MR23, ja mam MR22, ale napriklad cteni DZ si dokoupit nemuzu… Jsem napsal pred 14dny na podporu, tak me zajima co odpovi na stejnou otazku po roce, zda nekam postoupili🤔 ( myslim ze standardne dojde 29.den odpoved, ze to bohuzel neni mozne😬) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 27. Duben 2023 Sdílet Vloženo 27. Duben 2023 Před hodinou, Tomas_cz1 napsal: Videl jsem to jen u MR23. By me zajimalo proc to nejde, kdyz main HW a SW jsou stejne. Podle me to je zamerne blokovane. U aplikaci ktere lze dokoupit to bude obdobne. Kolega ma uplne totozne auto (vybava, motor, prevodovka i stejny pocet RJ) MR23, ja mam MR22, ale napriklad cteni DZ si dokoupit nemuzu… Jsem napsal pred 14dny na podporu, tak me zajima co odpovi na stejnou otazku po roce, zda nekam postoupili🤔 ( myslim ze standardne dojde 29.den odpoved, ze to bohuzel neni mozne😬) Tak pak dejte vědět.Také se stejným problémem "DZ" bombardujeme škodovku.Sice máme MR2020,ale krom DZ má snad vše.Poslední odpověď je,že nelze zakoupit.A důvod_prý by se musel vyměnit infotaiment.Psal jsem několika lidem,kteří se tím zabývají.Nestačili se divit,co všechno si dokážou vymyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 27. Duben 2023 Sdílet Vloženo 27. Duben 2023 @Tomas_cz1hodiny ve VC jsou od MR2021, v MR2020 je i jiná grafika budíků (hnusná), takže pravděpodobně i jiný HW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 27. Duben 2023 Sdílet Vloženo 27. Duben 2023 No jo, to chce fakt výkonný hardware, aby to dokázalo počítať sekundy a ukazovať hodiny. To je fakt fail škodovky. To isté s konfigurovateľnou časťou, kde je rýchlosť. Rád by som si tam dal iné veci, ale neviem to meniť, neviem či to závisí od výbavy, alebo od MR. Auto prvý krát zaregistrované 06/22, netuším či mám MR22 alebo MR23. Ako to zistím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 27. Duben 2023 Sdílet Vloženo 27. Duben 2023 On ten cockpit je celej fail, vím, že O4 není žádná premiovka, ale ta konfigurovatelnost je prostě tragická. Nehledě na to, že O4 je nejnovější model Škodovky. To i Scala má víc možností úpravy VC MR2023 je od 22 týdne výroby 2022 Jinak si zažádej zde o výpis z výbavy https://voton.cz/cs/blog/clanek/vypis-vybavy-zdarma-a-placena-sluzba-overeni-historie-vozidla je tam datum výroby i modelový rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 27. Duben 2023 Sdílet Vloženo 27. Duben 2023 To skúsim, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.