kodlis Vloženo 3. Květen 2022 Sdílet Vloženo 3. Květen 2022 V 12. 4. 2022 na 9:09, Gejza75 napsal: Super, určite to privítame ako informáciu. Tak končně vyzkoušeno a video za jízdy funguje. Ale jen z usb. Z youtube jede jen zvuk. Z něj ale nejede video ani při stání. Aktivoval jsem i RS budíky fungují také. Nejde mi ale zprovoznit kroutící moment v budících. Zkoušel to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza75 Vloženo 3. Květen 2022 Sdílet Vloženo 3. Květen 2022 6 minutes ago, kodlis said: Tak končně vyzkoušeno a video za jízdy funguje. Ale jen z usb. Z youtube jede jen zvuk. Z něj ale nejede video ani při stání. Aktivoval jsem i RS budíky fungují také. Nejde mi ale zprovoznit kroutící moment v budících. Zkoušel to někdo? Krútiaci moment nešiel ani mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lívyczech Vloženo 3. Květen 2022 Sdílet Vloženo 3. Květen 2022 před 5 minutami, kodlis napsal: Tak končně vyzkoušeno a video za jízdy funguje. Ale jen z usb. Z youtube jede jen zvuk. Z něj ale nejede video ani při stání. Aktivoval jsem i RS budíky fungují také. Nejde mi ale zprovoznit kroutící moment v budících. Zkoušel to někdo? Zrovna jsem chtěl napsat . nekde na zahraniční webu jsem cetl, ze protoceni budovu nefunguje kvůli te animaci při nástupu do vozu… jestli jsem to dobre pochopil… to video přehrávání je na půl super, - to ze nefunguje YouTube mě taky štve - ALE to už je jen díky Apple CarPlay zakázány - nevím zda android auto ? Ale na CarPlay to jde odemknout pomoci jailbreak , což je pochopitelně nevyhovující…. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lívyczech Vloženo 3. Květen 2022 Sdílet Vloženo 3. Květen 2022 před 14 minutami, kodlis napsal: Tak končně vyzkoušeno a video za jízdy funguje. Ale jen z usb. Z youtube jede jen zvuk. Z něj ale nejede video ani při stání. Aktivoval jsem i RS budíky fungují také. Nejde mi ale zprovoznit kroutící moment v budících. Zkoušel to někdo? před 7 minutami, Gejza75 napsal: Krútiaci moment nešiel ani mne. A jen tak mimochodem mirror dip jste sprovoznil někdo? - mě se podařilo nahrát tu “funknci” do infotainmentu, (sklopení zrcátka při parkování ) ale je to nefunkční a vůbec nevím co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajkD Vloženo 3. Květen 2022 Sdílet Vloženo 3. Květen 2022 Jak je teda se zárukou v případě třeba té změny grafiky budíků? Má to vliv na záruku, případně když se to vrátí do původního stavu, pozná to servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lívyczech Vloženo 3. Květen 2022 Sdílet Vloženo 3. Květen 2022 V 28. 4. 2022 na 10:47, Peppin napsal: Start-stop vypnout nejde tak jako to šlo u většiny MQB aut přes limitní venkovní teplotu nebo napětí baterie. A jiný způsob jsem zatím nikde nenašel Co se start/stop tyče - já ho vyřešil kamerou MiO ze smartboxem - baterie je vždycky dostatečně vybita tak, ze se startstop nespusti a zároveň je dostatečně nabitá tak, aby mi to tu baterii nevytriskalo ( vše po konzultaci s dealerem, myslím ze mi řekli ať na ten MiO box nezastavení menší hodnotu nes 12,3 V . - dával jsem sem ohledně kamery Vs baterie par příspěvku. No a teď koukám v obdeleven - režim adaptace - ten by start stop mohl vypnout, nebo nevíš co toto znamená ? Viz příloha IMG_1985.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppin Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 Kroutící moment . vyzkoušeno a funkční - Control unit - 17, Adaptations, Configuration of displayable contents - Torque_Distribution, změnit na active Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza75 Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 5 minutes ago, Peppin said: Kroutící moment . vyzkoušeno a funkční - Control unit - 17, Adaptations, Configuration of displayable contents - Torque_Distribution, změnit na active Robil si to cez ODBEleven, predpokladám... Skúšal niekto VCDS? Stále nič? Ď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppin Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 před 7 hodinami, Lívyczech napsal: Co se start/stop tyče - já ho vyřešil kamerou MiO ze smartboxem - baterie je vždycky dostatečně vybita tak, ze se startstop nespusti a zároveň je dostatečně nabitá tak, aby mi to tu baterii nevytriskalo ( vše po konzultaci s dealerem, myslím ze mi řekli ať na ten MiO box nezastavení menší hodnotu nes 12,3 V . - dával jsem sem ohledně kamery Vs baterie par příspěvku. No a teď koukám v obdeleven - režim adaptace - ten by start stop mohl vypnout, nebo nevíš co toto znamená ? Viz příloha IMG_1985.MOV Zajímavé řešení s kamerou. Po delší jízdě se ale napětí zvýší a funkčnost startstopu obnoví ne? Nebo pak po kratší zastávce už napětí tolik nepoklesne a startstop bude zase funkční? Jinak kameru mám taky MIO MiVue 846, ale napojenou napřímo Podle toho videa to vypnutí bohužel nefunguje :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppin Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 před 1 minutou, Gejza75 napsal: Robil si to cez ODBEleven, predpokladám... Skúšal niekto VCDS? Stále nič? Ď. ano OBD11, VCDS mi nefunguje, mám auto vyrobeno 11/2021 a většina jednotek ani po poslední aktualizaci není podporována Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lívyczech Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 před 23 minutami, Peppin napsal: Zajímavé řešení s kamerou. Po delší jízdě se ale napětí zvýší a funkčnost startstopu obnoví ne? Nebo pak po kratší zastávce už napětí tolik nepoklesne a startstop bude zase funkční? Jinak kameru mám taky MIO MiVue 846, ale napojenou napřímo Podle toho videa to vypnutí bohužel nefunguje :-( Přesně tak - po delší době se napětí zvýší… ALE pak hned po zaparkovani zase kamera vybiji takže je to dobry ;-) - samozřejmě toto všechno si myslím ze bude mít vliv na baterii Vs. Její životnost - ale baterie je to ta silná (prý kvůli elektronické kouli, takže je to dobry ;-) , to mi řekli ve škodovce ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza75 Vloženo 5. Květen 2022 Sdílet Vloženo 5. Květen 2022 On 5/4/2022 at 7:33 AM, Peppin said: Kroutící moment . vyzkoušeno a funkční - Control unit - 17, Adaptations, Configuration of displayable contents - Torque_Distribution, změnit na active Otestované, funkčné. Prikladám fotky. Ale mám taký pocit, že je to prepočítavané pre RSu, pretože sa mi podarilo dosiahnuť 395Nm, čo je asi nezmysel…. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 5. Květen 2022 Sdílet Vloženo 5. Květen 2022 @Gejza75 Ale spotřeba určitě neodpovídá RS :D Alespoň z mých dosavadních zkušeností :D. Použil jsi OBD11? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 5. Květen 2022 Sdílet Vloženo 5. Květen 2022 Nemusí to nutně být nesmysl. @iMe1980 má RS TDI a taky mu ukazovala větší krouťák než sériových 400 Nm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza75 Vloženo 5. Květen 2022 Sdílet Vloženo 5. Květen 2022 Just now, JirikHL said: @Gejza75 Ale spotřeba určitě neodpovídá RS :D Alespoň z mých dosavadních zkušeností :D. Použil jsi OBD11? Áno, použil som OBDeleven. Spotreba je super, samozrejme závisí od štýlu jazdy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppin Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Ještě jsem nastavoval zapamatování posledního nastavení Lane Assistu. A5 - driver assistance, Long Coding, Configuration for lane departure warning Kl15 - nastavit Last setting. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppin Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 před 11 hodinami, Rapid1.0 napsal: Nemusí to nutně být nesmysl. @iMe1980 má RS TDI a taky mu ukazovala větší krouťák než sériových 400 Nm. Můj Scout 200k TDi 4x4 se stejným motorem ukazuje max 400 Nm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza75 Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 6 minutes ago, Peppin said: Ještě jsem nastavoval zapamatování posledního nastavení Lane Assistu. A5 - driver assistance, Long Coding, Configuration for lane departure warning Kl15 - nastavit Last setting. Aký to má prosím Ťa význam? Resp. ako sa to prejavuje? Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 @Gejza75 Význam to má pro toho, kdo nerad jezdí s LA, tak v stavu z výroby je vždy zapnutý po nastartování. Takhle když ho vypneš, tak je vypnutý, dokud ho zase nezapneš. Mě by spíš zajímalo, jestli už někdo našel, jestli jde nastavit zapamatování zvoleného módu, to bych ocenil výrazněji víc, než LA :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza75 Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 1 minute ago, JirikHL said: @Gejza75 Význam to má pro toho, kdo nerad jezdí s LA, tak v stavu z výroby je vždy zapnutý po nastartování. Takhle když ho vypneš, tak je vypnutý, dokud ho zase nezapneš. Mě by spíš zajímalo, jestli už někdo našel, jestli jde nastavit zapamatování zvoleného módu, to bych ocenil výrazněji víc, než LA :) Aha, ok. Ďakujem za vysvetlenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppin Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Pokud by někdo chtěl vypnout akustickou signalizaci zavírání 5. dveři bez ztráty kreditu (nastavoval jsem to ještě před tím než to OBD11 dali do aplikací) 6D - Adaptations, Ausstattungen aktivieren - Beeper, změnit na not_active Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lívyczech Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Před hodinou, Peppin napsal: Pokud by někdo chtěl vypnout akustickou signalizaci zavírání 5. dveři bez ztráty kreditu (nastavoval jsem to ještě před tím než to OBD11 dali do aplikací) 6D - Adaptations, Ausstattungen aktivieren - Beeper, změnit na not_active Mas Peppin nekde seznam/manuáli něčeho co se dá přes to dlouhé kódování ? nebo ostatní nevíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppin Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Před hodinou, Lívyczech napsal: Mas Peppin nekde seznam/manuáli něčeho co se dá přes to dlouhé kódování ? nebo ostatní nevíte ? Něco je tady https://www.briskoda.net/forums/topic/499459-tested-and-working-coding-octavia-mk4/ něco jsem našel na forech ke Golfu MK8, ale jinak je je to hlavně o tom hledání :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Jinak jsem si všiml, že toho dost přibylo na aplikacích OBD11. Třeba i ten klasický tempomat, který bych hlavně ve větším provozu někdy ocenil, ale za 100 kreditů.. Fuha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 cital som, ze ta option nefunguje celkom idealne. Defaultne je zapnuty neinteligentny tempomat a adaptivny treba rucne zapnut. To je podla mna trochu oser, cakal by som ze default bude posledne zvoleny. Aj tak si nie som celkom isty, ake dlhodobe nasledky bude mat unlock online ochrany mat ku vztahu k zaruke pre pravnicke osoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.