bady555 Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 Zdravim, na Fabii HTP som menil prevodovku z faceliftu za dlhsiu, uz mi netoci tak vysoko ako s povodnou prevodovkou ale po vymene mi prestal ist tempomat na 5tke. 3 a 4ka idu v pohode ale akonahle zaradim 5 uz nejde...pritom na prevodovke je iba spiatockovy spinac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 Ani ked to prespojkujes? Pred zaradenim 5 vytoc motor o 1000ot viac(res 500)a tak pust spojku, ale scitom. Potom by malo ist zapnut tempomat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 10. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 (editace) to sa mi nepodarilo, mal si tiez taky problem? Editováno: 10. Květen 2020, autor: bady555 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 10. Květen 2020 Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 (editace) Proste spojka musi presmyknut tj otacky musia byt vyssie o cca 500 a spinac spojky musi byt uz neaktivny, tj pustena spojka. Ja mam len vymenene sukolie 5 stupna,tak ze problem s tempomatom mam len tam, ale sa pusta spojka ako vravim ide zapnut aj na 5, na 1 az 4 mi funguje. Samozrejme musis tu 5 stale radit z otacok aby si mohol zapnut tempomat. Proste motor pocita s 5stupnovou prevodovkou a si mimo rozsahu otacok, teoreticky by mozno niekde trebalo zmenit typ prevodovky alebo motora. Editováno: 10. Květen 2020, autor: atlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 11. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 budiky som skusil prekodovat ale nic sa nezmenilo, este pozriem v RJ motora ci tam nieje nejaka moznost, ak na nieco pridem hned pisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Ja mam v motore na výber len jednu 5st prevodovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 24. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 to aj ja, stiahol som data z RJ motora, pozrie mi to jeden sikovny chlapik z ciech, pravdepodobne bude nieco v RJ pomer otacky, rychlost, dam vediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 nie pravdepodobne ale je to tak , nesedia otáčky k rýchlosti tak ho vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.