Publikováno Květen 7, 20205 r Ahoj. Mal som problém s otáčkami a voľnobehom. Vymenil som zapal. káble, trafo, rozdelovač, klapka vyčistená, VAG neukazuje nič. Čo som postrehol a neviem to identifikovať, je taký čudný zvuk keď zapnem kľúčom zapaľovanie, palivové čerpadlo ťahá, klapka sa nastavuje a v tom počuť zvuk asi od posilovača brzd, akoby fuklo vzduch do nejakého uzavretého priestoru. Toto som predtým vôbec neregistroval a neviem odkiaľ presne to vychádza, robí to vždy po zapnutí kľúča. Viete mi poradiť? Auto sa dá naštartovať iba pri zošliapnutom plynovom pedály, otáčky sú potom niekde okolo 500 a motor neskôr zdochne, a to isté aj počas jazdy keď sa vyradí rýchlosť. Počas jazdy inak motor ide normálne až na tie otáčky na voľnobehu.
Květen 12, 20205 r Autor Tak ten cudny zvuk vychadzal so zapalovacieho trafa. Motor ide v podstate ok, az do momentu, kym nevytocim kolesa na doraz, ci uz do lava alebo doprava, potom motor zacne dusit, padnu otacky a uplne zdochne. Nejake rady?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.