Likkyss Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 Ahoj, nevím, zda jsem zvolil správnou kategorii pro téma... Prosím o informaci, zda jaká je specifikace oleje do převodovky. Motor 2.0 TDi 103 kW, 6-ti stupeň manuál. Našel jsem tento: https://www.millersoils.cz/ee-transmission-75w90?c=383 Kamarád mi doporučoval tuhle značku olejů, do motoru jsem našel, ale nenašel jsem specifikaci do převodovky. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 Jedině originál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likkyss Vloženo 21. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Do motoru se tady taky řešil jiný olej, proč do převodovky jedině originál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Lebo uz tu par ludi vyskusalo dat nieco ine, a zvycajne to nebolo ono, blbo to radilo. Navyse od isteho roku skodovka pouzila ine materialy na synchrony a tie vyzaduju speci primesy v oleji res. Niektore veci ten olej nesmie obsahovat. Aby si nakoniec neskoncil tak ze vymenis 2x raz za milers a dryhukrat za original. Z hladiska toho ze olej sa meni raz max 2x za zivotnost auta, to taka tragedia za origo olej nieje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Kup podle VIN originál a neřeš to. Do manuálu jsou toho kolik, 3 litry? Mění se to jednou za 4-5 let. To zas není tolik aby to člověka položilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likkyss Vloženo 26. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 V 21. 5. 2020 na 16:32, atlan napsal: Lebo uz tu par ludi vyskusalo dat nieco ine, a zvycajne to nebolo ono, blbo to radilo. Navyse od isteho roku skodovka pouzila ine materialy na synchrony a tie vyzaduju speci primesy v oleji res. Niektore veci ten olej nesmie obsahovat. Aby si nakoniec neskoncil tak ze vymenis 2x raz za milers a dryhukrat za original. Z hladiska toho ze olej sa meni raz max 2x za zivotnost auta, to taka tragedia za origo olej nieje. Díky za vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likkyss Vloženo 5. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2021 Ahoj, ještě ožvim toto téma, ve dvou servisech mi řekli, že s takto vysokým nájezdem (320000 km) by to už neměnili ale ve dvou mi zase řekli, že by to vyměnili. Jaký je Váš názor prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.