kotoram Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 (editace) Nemáte nekdo zkušenosti s poruchou tažného sklopného zařízení u superb 3 (vyklápění pačkou v kufru)? Z ničeho nic mi vyskočila hláška, že mám vysunuté tažné zařízení, byť je zaklopené. Několikrát jsem ho vyklopil a zaklopil, ale výsledek nula. Zřejmě je vadný spínač, který signalizuje vyklopeno nebo zaklopeno. Řešils jste někdo opravu? Lze vůbec rozebrat tažné zařízení? děkuji za reakce. Editováno: 25. Květen 2020, autor: kotoram Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaltvr Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 Origo tazne taky mam, ale zatim jsem videl jen hlasku, kdyz byla praskla zarovka v blinkru u voziku. Asi to pozna preruseni obvodu. Zkus kouknout jestli nemas poskozene kabely. Treba pokousane nebo vytrzene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 Nemohla by byt jeste vlhkost v zasuvce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotoram Vloženo 26. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 Děkuji, zkusim připojit jiný vozík. Ale je mi spiš divné, že i když je koule zaklopená, vše ukazuje jako by byla vyklopená. I na kameře se ukazuje při couvání symbol, ze je za autem vlek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 Když vyklopíš kouli, tak se vlek nezobrazuje, zobrazuje se až když ho připojíš do zásuvky. Hledal bych problém v zásuvce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotoram Vloženo 26. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 (editace) Tak jsem zkoušel zapojit vlek jiný. Nic se nezměnilo. Světla všechny na vleku svítily, po odpojení zase stejná hláška, kontrolka uvnitř kufru svítila zeleně, když byl vlek zapojen. Po zaklopení svítí červeně. Mám za to, že v tom sklápěcím systému je nějaké čidlo nebo spínač, který hlásí, zda je koule vyklopená nebo zaklopená. Možná, že to čidlo si "myslí" že je koule stále vyklopená... nevím :( Editováno: 26. Květen 2020, autor: kotoram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 udelej diag... potom uvidis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PJSmith Vloženo 6. Únor 2022 Sdílet Vloženo 6. Únor 2022 Ahoj, přidám podobnou zkušenost. Trochu delší, ať to má pointu. Jeli jsme s karavanem, z Prahy, pak jižní Morava, a nakonec severní. V Rožnově pod Radhoštěm pršelo, tažné sklopené, zavřené, po připojení kabelu karavanu hlásilo, zkontrolujte světla, asi 4 hlášky. Tažné jsme zavřeli, otevřeli, asi 5x, no museli jsme ojet. Po cca 20km vše v pohodě ... pak se nám to stalo na cestě z chalupy, co 2 měsíce, co 10 km vyndat, zabrat, do toho to hlásilo, že tažné máme zkontrolovat. Přitom nebylo používané. Pak tedy záruční oprava. Poprvé, že nic nemohlo najít, diagnostika nic nenašla. Poslal jsem jim fotky, znova záruční servis, vyměnili řídící jednotku. Po cca měsíci zase to samé, vyměnili znova jednotku, a až jsem fakt tvrdě nastoupil, a zase sadě fotek, vyměnili celé kabely, řídící jednotka, přenahráli SW, a tažné funguje. Jen teď zase nefunguje mrtvý úhel, side asistent. Takže, kabely. Už mě to nebaví :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.