Publikováno Květen 29, 20205 r Zdarvím, možná se to tady už někde řešilo, ale proč nejde dohromady zimní paket II, vyhřívání čelního skla a vhřívání volantu? Opravdu to nejde, nebo je jen nějaký renonc v konfigurátoru? Já vím, že jde sklo, volant a přední sedačky, ale proč k tomu nejdou i zadní?
Květen 29, 20205 r Bud rad, lebo ked som skusal konfigurator neslo ani sklo s sedackami. Nebude to skor koli emisiam? Kamiq tu moznost ma? Ci to nieje tah automobilky aby si kupil drahsi model. Koli tomu by som scalu nekupil, rozhodne ked to auto ma v moznostiach montaze, tak chcem aby to aj islo vsetko zapnut.
Květen 29, 20205 r Autor před 31 minutami, Jan R. napsal: Napadá mě proudová zátěž elektroinstalace i kapacita akumulátoru V Kodiaku to třeba nakonfigurovat jde. Akumulátor se snad dá pořídit lepší, tak asi zbývá jen ta elektroinstalace, i když to nedává úplně smysl.
Květen 29, 20205 r Autor před 21 minutami, atlan napsal: Bud rad, lebo ked som skusal konfigurator neslo ani sklo s sedackami. Nebude to skor koli emisiam? Kamiq tu moznost ma? Ci to nieje tah automobilky aby si kupil drahsi model. Koli tomu by som scalu nekupil, rozhodne ked to auto ma v moznostiach montaze, tak chcem aby to aj islo vsetko zapnut. To mně nešlo taky, jenom do té doby, než jsem zjistil, že ve Style má Scala vyhřívaný přední sedačky už v základu. A přidat k tomu sklo a volant jde, jen nejdou zadní sedačky. Pravda, to mě nějak netrápí, ale přijde mi to škoda.
Květen 29, 20205 r @Husita U Kamzika to taky nejde. Napadá mě kapacita elektroinstalace jak psal @Jan R. kolega výše, radši zadní výhřevy, navíc pokud je interiér kožený tím tuplem je to nutnost ( v zimě kůže dost studí). Ale za mě tedy co se skla týče žádná škoda, Scala má bohužel vyhřívané čelní sklo "drátové" nemá střibrnou folii( ta folie hazí modré a zelené odlesky, pak je sklo i IR blokující) jako má třeba Superb3 a Kodiaq. Mě na S2FL ty dráty dost vadily, hlavně v noci a za deště se od nich odrážely světla proti jedoucích aut a bylo tedy aspoň pro mě silně nepříjemné a dezoriontujicí? @atlan a kdyby jsi tedy kvůli tomu Scalu nekoupil, ( přední sedáky a sklo lze vžydycky zadní sesle pouze myslim u style a nebo vkůži) předpokládám že máš minimálně Sedmu v Longu, S-class long, nebo A8L protože LONG lze připojit, teda připlatit a funguje?? a prosím neuraž se? Upraveno Květen 29, 20205 r od xtrack
Květen 29, 20205 r Tak ine automobilky stym problem nemaju, navyse o 3000E lacnejsie ako scala (pac nespolahlivy asistenti mi nechybaju a nefunkcny connet je hamba) chcel som lacne kombi tak mam. Bohuzial vyhrievany volant nabehol az 2020. Tak ze mam len sklo s dratikmi co mi nevadi, 3st predne sedacky a jednostupnove zadne sedacky. Upraveno Květen 29, 20205 r od atlan
Květen 29, 20205 r Autor před 1 hodinou, xtrack napsal: @Husita U Kamzika to taky nejde. Napadá mě kapacita elektroinstalace jak psal @Jan R. kolega výše, radši zadní výhřevy, navíc pokud je interiér kožený tím tuplem je to nutnost ( v zimě kůže dost studí). Ale za mě tedy co se skla týče žádná škoda, Scala má bohužel vyhřívané čelní sklo "drátové" nemá střibrnou folii( ta folie hazí modré a zelené odlesky, pak je sklo i IR blokující) jako má třeba Superb3 a Kodiaq. Mě na S2FL ty dráty dost vadily, hlavně v noci a za deště se od nich odrážely světla proti jedoucích aut a bylo tedy aspoň pro mě silně nepříjemné a dezoriontujicí? Prý je vyřívání drátama rychlejší a účinnější než folií Upraveno Květen 29, 20205 r od Husita
Květen 29, 20205 r @Husita V rychlosti náběhu výhřevu dráty vs fólie nepozoruju rozdíl, naopak folie odràží IR záření, tak přes sklo jde míň horko. Ty dráty jsou vážně zastaralé a lesknou se... ale věřím že někomu kdo jezdí míň a nebo vůbec v noci to problém dělat nebude. @atlan tak podle toho jak hodnotíš Scalu, tipuji že máš doma aspoň tři. Jaký máš teda stroj? Něco mě napovídá že Škoda ani koncern VW to nebude?
Květen 30, 20205 r @xtrack ako pises, tie drotiky su vazne hnusne v noci a uberaju dost na viditelnosti v dosledku lomu svetla
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.