Tooomyss Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Zdravím všechny Potřeboval bych od vás poradit ohledně problému na mém autě ( Škoda Octavia 1 1.9 TDI 81 kw r.v. 1999). Už delší dobu mě trápí křupání, vrzaní od levého kola na přední nápravě. Problém nastává když točím volantem z jedné strany na druhou, při jízdě po nerovnostech a vlastně kdykoliv když se auto zhoupne a odlehčí se předek i při vystupování z auta. Problém vždy přestane na nějakých pár dní když zaprší a s autem se vyjede. Kontroloval jsem jestli není prasklá pružina ale je OK, měnil jsem nedávno horní uložení tlumičů a taky OK Měly by jste nějaký zkušenosti s tímto problémem ? A nápady po čem jít dál? Předem všem moc děkuji za jakékoliv nápady a omlouvám se jestli je zde na foru už tato debata. Všem přeji hezký zbytek dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.