altra Vloženo 8. leden 2022 Sdílet Vloženo 8. leden 2022 V 30. 12. 2021 na 19:54, keras napsal: No přesně. U mě na 50ce o 4km/h více. Když jedu v létě na 17´´, na kterých to bylo kupovaný, tak tachometr ukazuje +- přesně. Teď na zimákách 16´´ už to ukazuje míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 A kolik Vám to dá nejvíc s 1.6 TDi 85 kW? Mě 210 km/h (6.st) a víc ani ránu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 Kdes to zkoušel? To ti je málo? 🤣🤣🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Stačí...při plným plynu tam svítilo tohle číslo asi minutu, takže jsem to vzdal a zpomalil pak... U nás na D35... :-D Na trase Mohelnice -> Olomouc potkáš měříci auto tak snad jednou za rok...asi je to pro ně bezvýznamnej úsek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.