Lukemob Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Ahojte, poslední dobou mám problém (pravděpodobně to začlo s aktualizací mého iPhone 11 / iOS 13.5), že nelze přijmout příchozí hovor - ani pomocí tlačítka na volantu, ani v rámci infotainmentu. Pokud hovor přijmu přímo na telefonu, automaticky hovor pokračuje na telefonu. Naopak, když někomu zavolám přes telefon v autě, tak hovor funguje, ale zase nejde ukončit. Vypadá to, jako by se systém zaseknul. Jediná možnost jak tento zaseknutý stav ukončit je odpojit a připojit bluetooth. Hudba ale funguje bez problémů, včetně přepínání. Přes Apple CarPlay (připojení USB) vše funguje bez problému. Díval jsem se i na aktualizace firmware, ale web hlásí, že žádné nejsou k dispozici (po zadání VIN). Jiný telefon jsem zatím nezkoušel. Vůz: Kodiaq Infotainment: Columbus Nemáte někdo podobnou zkušenost? Nějaké nápady, jak to řešit? Předem moc díky, Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Skús sa pozrieť do sekcie Kodiaq, prípadne to tam aj napíš... Toto je sekcia Octavia 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Mám poslední iOS a Columbus. Vše mi jede vpořádku. Jedině co mi zamrzává, tak je teď Waze. Když zamknu obrazovku na telefonu, tak se mi navigace zasekne a nepokračuje. Když odemknu mobil, tak Waze pokračuje v navigování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Aktualizacia v pozadi je zapnuta a rezim nizke spotreby vypnuty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
judrboss Vloženo 11. Červen 2020 Sdílet Vloženo 11. Červen 2020 V 8. 6. 2020 na 10:53, Lukemob napsal: Ahojte, poslední dobou mám problém (pravděpodobně to začlo s aktualizací mého iPhone 11 / iOS 13.5), že nelze přijmout příchozí hovor - ani pomocí tlačítka na volantu, ani v rámci infotainmentu. Pokud hovor přijmu přímo na telefonu, automaticky hovor pokračuje na telefonu. Naopak, když někomu zavolám přes telefon v autě, tak hovor funguje, ale zase nejde ukončit. Vypadá to, jako by se systém zaseknul. Jediná možnost jak tento zaseknutý stav ukončit je odpojit a připojit bluetooth. Hudba ale funguje bez problémů, včetně přepínání. Přes Apple CarPlay (připojení USB) vše funguje bez problému. Díval jsem se i na aktualizace firmware, ale web hlásí, že žádné nejsou k dispozici (po zadání VIN). Jiný telefon jsem zatím nezkoušel. Vůz: Kodiaq Infotainment: Columbus Nemáte někdo podobnou zkušenost? Nějaké nápady, jak to řešit? Předem moc díky, Lukáš Áno, mám ten istý problém na Superbe III s IOS 13.5, doteraz nebol žiadny problém a Škoda nemá nový soft na to... Treba zrejme čakať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukemob Vloženo 14. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 On 6/8/2020 at 9:03 PM, Jaro92 said: Aktualizacia v pozadi je zapnuta a rezim nizke spotreby vypnuty? Ano. I přesto to pořád dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukemob Vloženo 14. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 On 6/11/2020 at 4:10 PM, judrboss said: Áno, mám ten istý problém na Superbe III s IOS 13.5, doteraz nebol žiadny problém a Škoda nemá nový soft na to... Treba zrejme čakať Díky za info, předpokládám, že budeme muset počkat. Jen přemýšlím, jestli o tomto Škoda ví ?řešili jste někdo nahlášení podobné věci přímo na Škoda auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukemob Vloženo 14. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 On 6/8/2020 at 6:24 PM, klakson23 said: Mám poslední iOS a Columbus. Vše mi jede vpořádku. Jedině co mi zamrzává, tak je teď Waze. Když zamknu obrazovku na telefonu, tak se mi navigace zasekne a nepokračuje. Když odemknu mobil, tak Waze pokračuje v navigování. Tohle se mi neděje, s Wazem jezdím často. Možná zkusit přeinstalovat Waze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Z ničeho nic, mi Waze funguje už bezproblému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukemob Vloženo 22. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 Ahojte, update: zda se, ze aktualizace na verzi 13.6 problem vyresila. Lukas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.