Publikováno Červen 8, 20205 r Ahojte, poslední dobou mám problém (pravděpodobně to začlo s aktualizací mého iPhone 11 / iOS 13.5), že nelze přijmout příchozí hovor - ani pomocí tlačítka na volantu, ani v rámci infotainmentu. Pokud hovor přijmu přímo na telefonu, automaticky hovor pokračuje na telefonu. Naopak, když někomu zavolám přes telefon v autě, tak hovor funguje, ale zase nejde ukončit. Vypadá to, jako by se systém zaseknul. Jediná možnost jak tento zaseknutý stav ukončit je odpojit a připojit bluetooth. Hudba ale funguje bez problémů, včetně přepínání. Přes Apple CarPlay (připojení USB) vše funguje bez problému. Díval jsem se i na aktualizace firmware, ale web hlásí, že žádné nejsou k dispozici (po zadání VIN). Jiný telefon jsem zatím nezkoušel. Vůz: Kodiaq Infotainment: Columbus Nemáte někdo podobnou zkušenost? Nějaké nápady, jak to řešit? Předem moc díky, Lukáš
Červen 8, 20205 r Skús sa pozrieť do sekcie Kodiaq, prípadne to tam aj napíš... Toto je sekcia Octavia 3.
Červen 8, 20205 r Mám poslední iOS a Columbus. Vše mi jede vpořádku. Jedině co mi zamrzává, tak je teď Waze. Když zamknu obrazovku na telefonu, tak se mi navigace zasekne a nepokračuje. Když odemknu mobil, tak Waze pokračuje v navigování.
Červen 11, 20205 r V 8. 6. 2020 na 10:53, Lukemob napsal: Ahojte, poslední dobou mám problém (pravděpodobně to začlo s aktualizací mého iPhone 11 / iOS 13.5), že nelze přijmout příchozí hovor - ani pomocí tlačítka na volantu, ani v rámci infotainmentu. Pokud hovor přijmu přímo na telefonu, automaticky hovor pokračuje na telefonu. Naopak, když někomu zavolám přes telefon v autě, tak hovor funguje, ale zase nejde ukončit. Vypadá to, jako by se systém zaseknul. Jediná možnost jak tento zaseknutý stav ukončit je odpojit a připojit bluetooth. Hudba ale funguje bez problémů, včetně přepínání. Přes Apple CarPlay (připojení USB) vše funguje bez problému. Díval jsem se i na aktualizace firmware, ale web hlásí, že žádné nejsou k dispozici (po zadání VIN). Jiný telefon jsem zatím nezkoušel. Vůz: Kodiaq Infotainment: Columbus Nemáte někdo podobnou zkušenost? Nějaké nápady, jak to řešit? Předem moc díky, Lukáš Áno, mám ten istý problém na Superbe III s IOS 13.5, doteraz nebol žiadny problém a Škoda nemá nový soft na to... Treba zrejme čakať
Červenec 14, 20205 r Autor On 6/8/2020 at 9:03 PM, Jaro92 said: Aktualizacia v pozadi je zapnuta a rezim nizke spotreby vypnuty? Ano. I přesto to pořád dělá.
Červenec 14, 20205 r Autor On 6/11/2020 at 4:10 PM, judrboss said: Áno, mám ten istý problém na Superbe III s IOS 13.5, doteraz nebol žiadny problém a Škoda nemá nový soft na to... Treba zrejme čakať Díky za info, předpokládám, že budeme muset počkat. Jen přemýšlím, jestli o tomto Škoda ví ?řešili jste někdo nahlášení podobné věci přímo na Škoda auto?
Červenec 14, 20205 r Autor On 6/8/2020 at 6:24 PM, klakson23 said: Mám poslední iOS a Columbus. Vše mi jede vpořádku. Jedině co mi zamrzává, tak je teď Waze. Když zamknu obrazovku na telefonu, tak se mi navigace zasekne a nepokračuje. Když odemknu mobil, tak Waze pokračuje v navigování. Tohle se mi neděje, s Wazem jezdím často. Možná zkusit přeinstalovat Waze.
Červenec 22, 20205 r Autor Ahojte, update: zda se, ze aktualizace na verzi 13.6 problem vyresila. Lukas
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.