Publikováno Červen 11, 20205 r Zdravím, auto za studena naštartuje na šupu, ale keď sa nahreje a potom vypne, už nenaskoci a ani nepretočí s motorom, musím počkať kým vychladne motor. Zákon schválnosti, keď prídem do servisu štartuje vždy ? r.v 2009 125kw CR 4x4 Upraveno Červen 11, 20205 r od Pawouk Upraven název tématu.
Červen 11, 20205 r Autor Kontakty sú v pohode, ten problém mám iba pri horúcom motore, robilo to minulý rok v lete a teraz tiež. Od jesene do jary išlo v pohode
Červen 11, 20205 r Kolko km to ma najazdene? A kde to jazdilo? Staryer vobec nepretoci? Pohasinaju kontrolky? Mozu byt uz vysuchane puzdra, za tepla su velke vole, a rotor sucha o stator. Zmerat napatie na startri, pocas startovania. Pred a za spinacim kontaktom (na cievke) startera Upraveno Červen 11, 20205 r od atlan
Červen 11, 20205 r Autor 330tis.km väčšinou dlhé cesty, štartér som dával robiť cca pri 280tis. Kontrolky, budíky všetko o.k, štartér cievka... Nič ani ťuk... Auto po stojí cca 1hodinu, potom normálne naštartuje Upraveno Červen 11, 20205 r od k.u.b.o
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.