RenMc Vloženo 13. Červen 2020 Sdílet Vloženo 13. Červen 2020 Ahoj, jako spousta jinych jsem narazil na vicemene neexistujici popis digitalnich produktu na ofic strankach Skody, jen se to tam topi v marketingovych krasozvastech a clovek se nedozvi nic. Nasledne hledani infa me privedlo sem. Chtel bych do Fabia III 2018 s Bolerem dostat CarPlay, vicemene pouze kvuli navigaci. Vyrozumel jsem, ze bezdratove pripojeni mozne neni, ale po kabelu ano a musim si na to nechat nekde aktivovat balicek jmenem Smartlink+. Dohledal jsem to spravne? Kolik takova aktivace stoji, a je to vsude stejne? Nebo musim dokonce jit primo za Skoda auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Červen 2020 Sdílet Vloženo 13. Červen 2020 Ano, potřebuješ SmartLink+, aktivace stojí kolem 5-6tis. Nicméně nelze to provést na všech autech, musíš mít v menu na Boleru položku SmartLink a po kliknutí na ikonu se zobrazí dialog, že si máš systém nechat aktivovat. Pokud toto v menu nemáš, nelze na dané jednitce SmartLink aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RenMc Vloženo 13. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2020 OK, mrknu po polozce v menu, diky. Myslel jsem, ze je to jen otazka data vyroby. 5-6k? To je docela raketa za takovou polozku, zvlast, kdyz se na spolehlivost snasi stiznosti. Ceny se tedy vyrazne nelisi? Musim jen do offic Skody, nebo to udela kazdy servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 13. Červen 2020 Sdílet Vloženo 13. Červen 2020 Ano musíš do autorizáku. A kupuje se Swap kod. K tomu práce servisu a 6 je tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 (editace) https://www.impa.sk/smartlink/ Editováno: 18. Červen 2020, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.