Publikováno Červen 13, 20205 r Ahoj, jako spousta jinych jsem narazil na vicemene neexistujici popis digitalnich produktu na ofic strankach Skody, jen se to tam topi v marketingovych krasozvastech a clovek se nedozvi nic. Nasledne hledani infa me privedlo sem. Chtel bych do Fabia III 2018 s Bolerem dostat CarPlay, vicemene pouze kvuli navigaci. Vyrozumel jsem, ze bezdratove pripojeni mozne neni, ale po kabelu ano a musim si na to nechat nekde aktivovat balicek jmenem Smartlink+. Dohledal jsem to spravne? Kolik takova aktivace stoji, a je to vsude stejne? Nebo musim dokonce jit primo za Skoda auto?
Červen 13, 20205 r Ano, potřebuješ SmartLink+, aktivace stojí kolem 5-6tis. Nicméně nelze to provést na všech autech, musíš mít v menu na Boleru položku SmartLink a po kliknutí na ikonu se zobrazí dialog, že si máš systém nechat aktivovat. Pokud toto v menu nemáš, nelze na dané jednitce SmartLink aktivovat.
Červen 13, 20205 r Autor OK, mrknu po polozce v menu, diky. Myslel jsem, ze je to jen otazka data vyroby. 5-6k? To je docela raketa za takovou polozku, zvlast, kdyz se na spolehlivost snasi stiznosti. Ceny se tedy vyrazne nelisi? Musim jen do offic Skody, nebo to udela kazdy servis?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.