sumachr Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 (editace) Chci se zeptat, dá se nějak aktivovat média command? Prodejce mi tvrdil že ho tam mám, a když to spustím tak když sem rychlí vidím vše i obsah a za par sekund napíše, viz obr. Řešil sem to se škodou hotline protože mě na ní odkázal origo servis kde sem byl, a tam to předali dál a odpověď přišla, že to nemám a nejde dodělat ??♂️ Popravdě nerozumím proč když to tam mám a chce to jen aktivaci. Tak je to asi otázka tady na odborníky co dělají úpravy, zdali by to dokázali aktivovat. Díky Editováno: 18. Červen 2020, autor: sumachr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 23. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2020 Vyřešeno. Díky Ferdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 23. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2020 Funguje mi to celé bez problému.. ale používám iOS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2020 před 14 hodinami, sumachr napsal: Vyřešeno. Díky Ferdo Smyslem fora je sdileni informaci. Tvuj prispevek ostatnim rekne maximalne tak, zes to resil s Ferdou. Aktivoval ti teda Media Command, ktery tam z vyroby nebyl a nebo ti jen opravil nejakou chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 24. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2020 před 52 minutami, bojler napsal: Smyslem fora je sdileni informaci. Tvuj prispevek ostatnim rekne maximalne tak, zes to resil s Ferdou. Aktivoval ti teda Media Command, ktery tam z vyroby nebyl a nebo ti jen opravil nejakou chybu? Co si přečíst první příspěvek ? Je to tam přesně tak jak to bylo a odpověď na tvůj dotaz. A co se týče Ferdy, nevím co a jak udělal. Prostě Řekl “zkus to”. Takže pokud máš stejný problém, co ti bráni napsat Ferdovi? Od 19. Června na ten můj dotaz nikdo neodpověděl, ani se nepřidal, že řeší stejný problém. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2020 Zkusim otazku formulovat tak, aby nemohlo dojit k nedorozumeni: Ferda provedl aktivaci Media Commandu (ktery tam z vyroby ani nemel byt = nebyl zakoupen), a nebo ve vybave byt mel a Ferda napravil do stavu, kdy byl zprovoznen (mel tam byt a nebyl funkcni)? 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.