JakubAsgard Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Zdravím, netušíte někdo jaký je rozdíl v napájení mezi zapalovačem a USB konektorem? Jsou oba pod napětím stále (i s vypnutým zapalováním) nebo je to odlišné? Jde mi o zapojení kamery, ve Fabii jsem ji měl v zapalovači, ale pak natáčela 24/7 a občas mi i auto zahlásilo, že má vybito... Chtěl bych se tomuto vyhnout. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvit Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Zdar , zapalovač je určitě pod napětím pořád.Taky jsmem kutil jak zapojit kameru nakonec jsem to zapojil podle tady toho návodu. https://forum.skodahome.cz/topic/150782-zapojen%C3%AD-dash-cam-kamery-ve-scale/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 Ahojte ,v náväznosti na túto problematiku si dovolím informovať a zároveň sa spýtať, či už niekto riešil, teda si dal domontovať do Kamiqa originálné vnútorné spätné zrkadlo s konektorom usb - c. Zatiaľ som sa dočítal iba o novej Octavii, Karoqu, Suberbe a Kodiaqu. Samozrejme by som mal aj ja záujem o toto, nakoľko nebudem a nechcem ťahať káble na kamerku kade tade. Ak máte niekto skúsenosť, podeľte sa . Vďaka. ivča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 29. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 Ja som to riešil podobne ako je hore uvedený odkaz. USB C je naič konektor dal by som ho zrušiť. Je nestabilný pri prehrávaní hudby a keď som pripojil kameru, tak kamera písla,že dáta sú pripravené. Také niečo. Som rád,že ide telefon bezdrátovo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 30. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2020 Vďaka za skúsenosti. Počkám na odpoveď zo Škodovky, či sa to nedá to zrkadlo vymeniť za to s konektorom USB. Prevodník z C čka na iný nie je problém. ivča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.